klima,asi porucha

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
Odpovědět
svantner3

klima,asi porucha

Příspěvek od svantner3 » 26 kvě 2007, 21:24

Nechal jsem si naplnit klimu a fungovala mi 2 dny , ted mi nechladi jen slysim uvnitř auta takove syčení jakoby to šlo z výduchu po celou dobu zapnuté klimatizace , ventilatory se rozběhnou a po chvilce vypnou a zase se po chvilce rozjedou , kompresor spína a klima je natlakovaná , takže unik by neměl být . Ještě při jízdě slyším takový zajímavý (jakoby písklavy , ale nejde to z motorové částí) zvuk který kolísa společně s otáčky motoru , děkuji za každou radu . :( :( :(
LPG INTERFACE

Reklama

startik

klima

Příspěvek od startik » 26 kvě 2007, 21:40

Ahoj. Ušla ti na 100% náplň. Zkontroluj zda se ti točí ventilátor a běží kompresor-při zapnuté klimě. Syčení po pár dnech přestane, to už bude náplň úplně pryč. Budeš to muset nechat naplnit s barvou a čekat až to znovu ujde. A potom odstrojit všechno co brání k důkladné kontrole trubek v motoru (nárazník, ventilátor klima, box na vzduchový filtr atp.) a odstrojit přístrojovku, aby se to mohlo důkladně zkontrolovat i v kabině. Mám stejný problém a už 3 neděle tu dírku hledám. Máš výhodu, že ti to uteklo po tak krátké době, protože to bude nějaká větší dírka (mě to uchází tak 12 dní). V úterý jdu na další pokus, tak doufám, že se to najde. Zatím mě to přišlo na cca. 1500,- Kč.

james11
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james11 » 27 kvě 2007, 09:11

:lol:
<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252

Laďa.

Re: klima,asi porucha

Příspěvek od Laďa. » 02 kvě 2013, 23:01

Chlapci.
Všem co to budou číst.
V každém případě co to jde vyměňte zelené o kroužky za nové.
V žádném případě se nepokoušejte tam dávat černé !!!
Po výměně o kroužků je jeden způsob jak zjistit zda nadále je únik.
Prostě si nechejte natlakovat okruch klimatizace vzduchem na 9 atmosfér.
Tak jsem to dnes udělal já a máte to zadarmo, než to plnit když si nejste jisti zda je klíma v poho.
No a za týden to zkontroluji.
Pokud tlak klesne půjdu pomocí jaru a vody ve flašce a polívat vše možné dokud neuvidím někde bublinky od unikajícího vzduchu.
Pokud tlak neklesne je vše v pořádku.
A hlavně nezapínat kompresor jinak ho můžete nenávratně poškodit.
K tomu příspěvku, že rozebrat palubovou desku je blbost z jedného prostého důvodu.
Kdyby to eventuálně ucházelo v kabině jak uvádí tak věřte tomu, že dýl jak jednu minutu by v tom prostředí co produkuje ta klíma kapalina nikdo nevydržel to vám garantuju.
to je nepředstavitelnej smrad rovnajícíse skoro čpavku.
Tak zase někdy.
Zdarec.

Odpovědět