Otevření kapoty zvenčí ???
Re: Otevření kapoty zvenčí ???
nedal by sa zvnutra nejako potiahnut kliestami ten bowden?
- Reklama
Když vydržíš do zítra tak ti někdy odpo pošlu fotku jak to tam vypadá (zatím jsem nikde na netu nenašel) a pak můžeš posuzovat jak to otevřít, ale teď už k autu nejdu
Mobil : 602318645
jo dobre dik moc
Myslím si, že když si najdeš lanko u té ulomené kličky na otevírání, tak stačí zatáhnout třeba kleštěmi a půjde to - - OVŠEM NEJDŘÍV OPŘI O KAPOTU SVOJI (NEBO CIZÍ ) SLEČNU JEJÍ PRDELKOU A TEPRVE AŽ ZATÁHNEŠ TAK AŤ JI ODLEHČÍ. Mělo by to klapnout a "jazýček" by Ti měl vyskočit Jirka.
P.S. potom se můžeš stavit v Brně pro páčku.
P.S. potom se můžeš stavit v Brně pro páčku.
Zafira 1,8 16V CDX, 85 Kw, pomaličku k IRMSCHERU .......
Teď nevím jestli píšeš o nějakém péčku a nebo o otvírání kapoty.
www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Otevíral jsem teď Corsu a povedlo se, jen mi na kapotě ležel jeden důchodce
I ty čuně.
www.astradily.cz
tel. 603 734 474
tel. 603 734 474
si z toho delate prdel ale ja se bojim ze to neotevru
nene žádná prdel, nám popojel bovden na čele. Takže auto na zvedáku(tím jsem to měl lehčí) prostrčit ruku motorem, nahmatat "PÉRO" potom na žebříku stojící pomocník nalehl na kapotu a bylo to. No FAKT A BEZE SRANDY
- marcus_Astra_
ahojte, pravesa mi ulomila packa na otvaranie kapoty. ta ktora vyleze z masky a kedze mam OPC masku tak ju rozlamovat nemienim, potrebujem ju otvorit ale AKO ?? a po dalsie kde a za kolko zozeniem novu ? alebo potrebujem cely mechanizmus? dost to suuuri. diky za tipy a info.
Marcus_Astra_G_1,8_X18XE1_1998_220 000 tkm_Run_to_OPC-Line_from_GM_Parts
Vectra_B_Caravan_2.2_DTi_Y22DTR_2001_360 000 tkm_Original_Crankshaft_and_Engine_
OP-COM-diagnostika_v.1.39_EN
Vectra_B_Caravan_2.2_DTi_Y22DTR_2001_360 000 tkm_Original_Crankshaft_and_Engine_
OP-COM-diagnostika_v.1.39_EN