Zdravim
prosim o radu pri zapojeni serva do zafiry Z18XE 2001
povodne farby kablov su
CIERNA
HNEDOBIELA
ZELENOBIELA
taketo farby kablov mam od poistkovej skride pri baterke az dole k servu a samozrejme tie dva hrube kable napajania serva
na serve vsak mam len konektor a ziadne kable a to povodne servo mi ukradli aj s koncovkami tak ze ich ten dobrak ucvakol takze netusim ktora farba ma kam ist ...
len pre kontrolu, premeral som napatie medzi hrubymi kablami - je tam cez 12/13 V
meral som aj tie 3 male kabliky
bez nastartovania mal jeden cca 12 cosi - dalsi nemal nic a treti mal asi 5V
po nastartovani tie oba stupli cca okolo 13 V takze tam by malo byt vsetko v poriadku ...
alebo ake hodnoty by mali byt na ktorom kabli po nastartovani aby sa servo zaplo ? vie to prosim niekto ? aby som vedel prekontrolovat ci chyba nieje niekde tam ...
nahodou nieje nejake rele ktore servo ovlada ? lebo som si nie isty ci mi neukradli aj to rele ... v rele skrinke v motore chyba jedno rele (2 ks su tam) a v kabine v poistkovke mi chyba tiez jedno ale je mozne ze tam tie rele ani neboli ... to fakt neviem ((
ale ak to ide bez rele tak potom je to ok ...
priapajam foto toho serva s cislami a ak by mi niekto len vedel napisat ktore cislo patri ku ktoremu kablu, bol by som moc povdacny ...
dalej je tam nejaky plavak hladiny myslite ze by sa servo zapalo ak bez oleja ? len na vyskusanie ? alebo ho tam ten plavak nezopne ? da sa nejako plavat okaslat aby som to len vyskusal bez montovania do auta ci to vobec ide ?
PRIPAJAM FOTO ..
DAKUJEEEEEEEEMMMMMMM
Zapojenie SERVO TRW
Zapojenie SERVO TRW
Za4a A - Elegance, 1,8 16V, 2001
- Reklama
Re: Zapojenie SERVO TRW
Servočerpadlo je z Vectry C a to Zafiry A nenaroubuješ.
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
myslis elektricky ? alebo vobec ako nasrobovat ?
oki rovno ta poprosim neams nejake servo co urcite fuguje skladom ? mi predat poslat je mi to jedno co :DDDD len nech ide a nech viem ako ho zapojit do tej mojej zafiry ... :DDDD
-
Ked budeš kupovať servo z vrakača tak, si popýtaj aj extra napajaci -ovladaci kabel čo vedie k servu, ten ti možu dať kludne ako pozornosť. Astra G a Zafira A maju identicke serva, teda pokial ide o ten isty typ a značku.
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
oki uz je mi jasno ... to co mam tam nepojde ... takze to neriesim ... skusim pozhanat dalsie a budem dufat ze tam budu kable ...
diki aj tak za pomoc ....
diki aj tak za pomoc ....