nestartuje
nestartuje
zdar
pár dní mi ted auto stálo venku a dnes to neslo nastartovat a pri 2-3 pokusu se mi i opakovaně zapina pri otoceni klickem alarm coz vubec nechapu.Meril jsem i baterku a podle merice neni uplne vybitá.Svetla zapnout jdou a kdyz to chci nastartovat vzdy se ozve takový chcípacký zvuk jakoze to startuje ale pak to prestane . Taky jsem si vsiml na palubovce ze se vynuloval pocet km tak ted nevim cim to muze být..startér,baterka nebo neco jiného?Dík za nejake pripadne odp
pár dní mi ted auto stálo venku a dnes to neslo nastartovat a pri 2-3 pokusu se mi i opakovaně zapina pri otoceni klickem alarm coz vubec nechapu.Meril jsem i baterku a podle merice neni uplne vybitá.Svetla zapnout jdou a kdyz to chci nastartovat vzdy se ozve takový chcípacký zvuk jakoze to startuje ale pak to prestane . Taky jsem si vsiml na palubovce ze se vynuloval pocet km tak ted nevim cim to muze být..startér,baterka nebo neco jiného?Dík za nejake pripadne odp
- Reklama
Re: nestartuje
Skus dat nabit baterku.Tym nic nepokazis

- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Radku můžeš to prosim tě smazat jako spam? Někdo si tady z nás asi dělá srandu. Tohle téma nemá cenu ani za odpověď...
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
jaký spam co to kecáš?..fakt nevim cim to muze být,ze to nestartuje.Kdyby mi měřič ukazoval červeně vybitou baterku tak je to jasné.A pardon ze jsem s timhle dotazem nekoho treba urazil ptž nejsem žádnej expert přes auta.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zatím necháme, smazat a zamknout se to může i za dva dny.
Jsou lidi co fakt neví a jsou rádi za každou radu.
Mikši, ty to trochu rozvěď. Napiš co máš za motor, co to dělá, jestli se motor protočí, jestli ti pohasínají kontrolky při startování (třeba kvůli té baterky), ať to můžeme posoudit, přesunout do správné sekce, nebo tak. Dobití baterie opravdu nic nepokazí a vezmi třeba, že pokud máš diesel, baterka se může tvářit jako nabitá, ale může být i stará a diesel potřebuje vysoký startovací proud, který už ti při nižších teplotách slabší a starší baterie nenabídne. Takže napiš co a jak se dělá, jestli máš nabíječku, udělej co máš a dej vědět.

Mikši, ty to trochu rozvěď. Napiš co máš za motor, co to dělá, jestli se motor protočí, jestli ti pohasínají kontrolky při startování (třeba kvůli té baterky), ať to můžeme posoudit, přesunout do správné sekce, nebo tak. Dobití baterie opravdu nic nepokazí a vezmi třeba, že pokud máš diesel, baterka se může tvářit jako nabitá, ale může být i stará a diesel potřebuje vysoký startovací proud, který už ti při nižších teplotách slabší a starší baterie nenabídne. Takže napiš co a jak se dělá, jestli máš nabíječku, udělej co máš a dej vědět.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
mám astra G1,4 16V benzin a to dalsi omrknu zitra a dam vědet nebo na to rovnou nekoho zavolám
- vasekpetr1
Pokud se vynulovalo denní počitadlo kilometrů, tak to vidím na pokles napětí na baterce pod úroveň udržovacího napětí při pokusu o start. Nejdříve řádně nabít baterku a potom dále laborovat.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
- denny
- Kontaktovat uživatele:
BATERKA !!!
Dobij ji a zkus to.
Dobij ji a zkus to.
tak byla to baterka...jak nečekané:P Dík za rady.