pomoc se Spojkou
- StistkoOpel
- Kontaktovat uživatele:
pomoc se Spojkou
hledal jsem ,ale nenašel tak píši sem. prosím jestli někdo neví co stou mojí spojkou. jesli je už KO nebo jenom nějaká blbůstka. Problém mám takový ,že když je auto chcíplé pedál jde hodně těžko. když nastaruju a vše se ohřeje na provoz. teploty tak pedál jde celkem lehce ,ale dalo by se říci ,že pomalu celý chod pedálu když ho sešlapuji ,je na prázdno a až pomalu u podlahy cítím ,že sešlapuji spojku , jinak fakt skoro celá dráha pedálu ,je jak kdyby se nic nedělo a až opravdu u konce u podlahy to jde. nevíte čím by to mohlo ? jestli spojka už není KO ? a nevíte jestli má společnou nádobku na kapalinu s brzdami ,nebo zvlášť ? díky moc za každou radu , a jestli ji má zvlášť byl bych vděčný i za radu kde ji hledat
Díky moc.

Opel = kupa problémů ,ale jedna velká láska.
1.6 16V Edice 100 jubileum
Nyní Hyrošima Astra hadr :((
- Reklama
Re: pomoc se Spojkou
nádoba s brz. kap. patří jen brzdám. o spojkové jsem ještě neslyšel.
ex Astra G X16XEL
- StistkoOpel
- Kontaktovat uživatele:
no u hlavního spojkového válce musí být nádržka s kapalinou a právě se ptám jestli Géčko ji má zvlášť nebo spojka má svoji , u starých vozidel měli k ovládání spojky společnou s brzdami .
- StistkoOpel
- Kontaktovat uživatele:
no nádobka je společná , spojku jsem ovzdušnil ,pedál jde lehčeji a auto přestalo konečně při jízdě cukat