Uvažuji o předělání na plyn ale vzhledem k tomu že si nejsem stoprocentně jist stavem auta chtěl bych ho nejprve nechat zkontrolovat, abych nezainvestoval veliké peníze do plynu a pak se mi auto neodporoučelo, chtěl bych se zeptat máte někdo nějaké zkušenosti s kvalitními servisy? Popřípadě kolik by mohla odhadem stát celková prohlídka? Včetně těsnosti motoru elektronika, tlaky v motoru a prostě všecko možný? Aby mě jen prohlídka nestála víc než dybych vše vyměnil

aktuálně vím že se mi ztrácí kamsi voda (do oleje bych řekl že ne jelikož ten mizí taky... už ne tolik jako před víměnou těsnění na víčku ale mizí) svítí kontrolka airbagů ale to se mi už jednou stalo a udajně je to tím že v pravých dveřích při velké zimě nějak zlobí čidlo a jak už se rozsvítí tak nezhasne a je třeba vymazat závadu přes diagnostiku, a taky mám závažný problém a nevím čím to, při studeném motoru (teď v zimě při těch krutých mrazech) mi auto jede zřejmě na tři válce, vždy než se trochu zahřeje, pak už OK - nevíte co by to mohlo být? Jo a ještě abych nezapomněl auto cuká při konstatních otáčkách.. zaslepil sem egr a dělá to stále, tak jsem egr uplně odpojil (odpojil jsem o něho konektor) a sice v autě svítí kontrolka emisí ale auto jede OK - je vada opravdu v egru? proč cuká i když je zaslepen?
Auto viz popis.
Díky tesyno