Zdravím, koupil sem si do Zafiry poddušky na přední sedadla a jsou opravdu vynikající, akorát jsou samozřejmě do zapalování. Chtěl bych se zeptat, jak bych je mohl připojit obě do sítě do auta. Podduška má svoje ovládání, jde vypnou a regulovat. Když sem měl rozdělaný středový panel, tak sem našel jeden volný zelený konektor,vedle výstražných blinkrů. Podle fotek, co jsem viděl, tak bych řek, že je na originální zapojení vyhřívaných sedaček. Od druhé sedačky a ještě jeden konektor jsem nalezl pod plastem před řadící pákou (oba byli svázaný, ale tipl bych, že jsou určitě od ostatních tlačítek na středovým panelu). Šlo by to nějak zapojit, aby byly obě poddušky připojený do sítě auta a já tak mohl mít zaplé obě dvě zároveň?
Díky, Martin
Připojení vyhřívacích poddušek do sítě auta
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Připojení vyhřívacích poddušek do sítě auta
ja som to chce normalne natiahnut kabely priamo na baterku s pojistkou v kabine mat origo cudliky pred radici pakou a keby sa zmackol tak b se vyhrev ale neviem ci by to tak moho byt
Re: Připojení vyhřívacích poddušek do sítě auta
Kup origo tlacitka..ozvy sa Troodonovi, on vyraba regulatori na tieto decky, a on ti s tym aj pomoze.
Da sa to spravit aj tak, ze to bude vyzerat ako original...
Da sa to spravit aj tak, ze to bude vyzerat ako original...
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999