Z Opla vždy živí
- scarfacesk
- Kontaktovat uživatele:
Re: Z Opla vždy živí
jeden borec od ktoreho som kupoval svetla mal coupe a pred tim hatchback 3dv a vravel ze to dal 3x na budu a vysiel po svojich. neviem ale ople su dobre co sa tika havariek
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Síla
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Šlo to do plotu a pak střechou rovou na sloup.Barák je omlácenej ne od auta ale od suti z toho plotu,ČEZák h o musel narovnat a napojit kabel,no každopádně měl velkou kliku
Opel Astra G Caravan 2.0 DI r.v. 1999
Moudřejší neustoupí,ale počká až to blbec vzdá!!
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle je vazne drsny a ackolik jsem ateista, zaplatpanbuh, ze to tak dopadlo a nikomu se nic vazneho nestalo!!
Kez by dostal alespon nejake penize za to auto, ktere rozsekal kvuli psovi, mel havarijni? Pochybuju, ze pes bude mit povinny ruceni... :-/
Dej sem pls i info jak to dopadlo, docela me to zajima. Preju at se z toho vseho co nejdriv a nejlip dostane! A samozrejme i psychicky, coz nemusi byt zrovna jednoduchy... :-/
Kez by dostal alespon nejake penize za to auto, ktere rozsekal kvuli psovi, mel havarijni? Pochybuju, ze pes bude mit povinny ruceni... :-/
Dej sem pls i info jak to dopadlo, docela me to zajima. Preju at se z toho vseho co nejdriv a nejlip dostane! A samozrejme i psychicky, coz nemusi byt zrovna jednoduchy... :-/
Opel Astra coupe Bertone 2.0L Turbo - Galerie
Opel Vectra Vauxhall Caravan 2.0L
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
Jo to kazdopadne! Opel nam v prubehu nekolika let zachranil temer celou rodinu, tatu, brachu a me uz dokonce 2x, poprve to byla vectra...scarfacesk píše:jeden borec od ktoreho som kupoval svetla mal coupe a pred tim hatchback 3dv a vravel ze to dal 3x na budu a vysiel po svojich. neviem ale ople su dobre co sa tika havariek
Pripadam si skoro jako syn pana Opela, jezdit ve skodovce, mel jsem to za sebou uz pred 6 lety, a to bez prdele!
Opel Astra coupe Bertone 2.0L Turbo - Galerie
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
zajímalo by mě jak se takhle může zrušit auto zepředu i zezadu... to se musel pořádně pokulat... vypadá to, že najel do toho baráku a ještě ho zezadu přibral kamion jinak nevím...
už HONDA civic VTEC
Tý Tohle už není o štěstí, tohle je zázrak
Tohle ale není poškození ani z 50 km/h, ani z 90 km/h.... To by takhle zlomený nebylo, nebo bylo ale to by už koroze musela bejt ve větší fázi než jak to vypadá že byla. (jen subjektivní pocit, klidně si tomu nevěřte)
Ale taky to místo znám, tam už toho opravdu bylo hodně...
Ale taky to místo znám, tam už toho opravdu bylo hodně...
END
kdo ste měli nehodu, víte, že v těch vteřinách není na volbách, prostě máte setriny na rozhodnutí a žádný "load" zpět...když jsem viděl okolí mé poslední nehody, tak mi stačilo zabočit na pole. Tam bych možná zapadl...
Na kdyby se nehraje...důležité vylést ven živ..
Na kdyby se nehraje...důležité vylést ven živ..
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
Jestli z fotek vidím dobře (a dobře jsem pochopil), tak je to v obci. Jestli tam je skutečně 50km/h, tak řidič jel minimálně dvojnásobek.
Ale nebudu tady moralizovat ani nikoho soudit - důležitý je to, že to přežil.
Už mi v cestě stál pes, srna i člověk. Jak člověk zareaguje nikdy nemůže předem vědět.
V případě psa jsem věděl, že musím zůstat především na silnici, nakonec ke střetu nedošlo, protože pes na poslední chvíli uskočil na druhou stranu než já strhnul řízení (já doprostřed, pes do příkopu) - rychlost cca 75 km/h mimo obec.
Srna: Opět jsem věděl, že za každou cenu musím zůstat na silnici. Srna uprostřed a já pouze s lehkým bržděním se jí pokoušel "nabrat" pokud možno LP světlem. Ke střetu došlo, srna se trápila do příchodu myslivce, auto přežilo (felicia dodneška nechápu jak) - rychlost v okamžiku střetu asi 70 km/h (z původních cca 110 a z kopce).
Člověk - dítě (jeden parchant ho strčil do silnice na zastávce MHD). Věděl jsem, že musím udělat cokoliv - naproti naštěstí nic nejelo a já jel cca 40km/h. Parchant co ho strčil tak utekl a já nakonec taky, protože se tam seběhlo mnoho snědých spoluobčanů.
Mohl bych pokračovat - NEBUDU. Jen tím chci říct, že jsem měl zatím především štěstí a zareagoval jsem správně. To ale NEZNAMENÁ, že za 10 min nezareaguji špatně a .....
Ale nebudu tady moralizovat ani nikoho soudit - důležitý je to, že to přežil.
Už mi v cestě stál pes, srna i člověk. Jak člověk zareaguje nikdy nemůže předem vědět.
V případě psa jsem věděl, že musím zůstat především na silnici, nakonec ke střetu nedošlo, protože pes na poslední chvíli uskočil na druhou stranu než já strhnul řízení (já doprostřed, pes do příkopu) - rychlost cca 75 km/h mimo obec.
Srna: Opět jsem věděl, že za každou cenu musím zůstat na silnici. Srna uprostřed a já pouze s lehkým bržděním se jí pokoušel "nabrat" pokud možno LP světlem. Ke střetu došlo, srna se trápila do příchodu myslivce, auto přežilo (felicia dodneška nechápu jak) - rychlost v okamžiku střetu asi 70 km/h (z původních cca 110 a z kopce).
Člověk - dítě (jeden parchant ho strčil do silnice na zastávce MHD). Věděl jsem, že musím udělat cokoliv - naproti naštěstí nic nejelo a já jel cca 40km/h. Parchant co ho strčil tak utekl a já nakonec taky, protože se tam seběhlo mnoho snědých spoluobčanů.
Mohl bych pokračovat - NEBUDU. Jen tím chci říct, že jsem měl zatím především štěstí a zareagoval jsem správně. To ale NEZNAMENÁ, že za 10 min nezareaguji špatně a .....
Naposledy upravil(a) APiK dne 27 bře 2010, 10:21, celkem upraveno 2 x.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Klikař.
Tohle už je hodně drsný.
Asi bych začal chodit do kostela
Tohle už je hodně drsný.
Asi bych začal chodit do kostela
eX Opel Astra G 1,8 16V OPC Styling
BMW F800S
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=9217
BMW F800S
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=9217
Tak k tomu zlomení došlo po naražení do betobového sloupu na vedení.Vjel do plotu a tam se otočil na bok a tim pádem narazil střechou do toho sloupu.
Opel Astra G Caravan 2.0 DI r.v. 1999
Toto je opravdu zázrak. Ten človíček prostě ještě neměl umřít..
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
Přesně jak psal Apik, snažit se to všechno řešit na SILNICI! Když jedu s přítelkyní, tak to pořád pozor ptáček, pozor kočička. Nedokážu ji vysvětlit, že kvůli nim nás nezabiju, že bych to musel strhnout někam do polí nebo bůhví kam! Pak ještě ta rychlost
Miluju HARDCORE, je to můj život a je stejně důležitej jako kamarádi,rodina,moje holka
-
Z Opla vždy živí...................................Tak na to hlavně vždy spolehej..................