Sterace
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sterace
nemám ted fotku,někde zahrabaná tu na foru je tuším,ale nevím kde,pokud si vzpomenu,tak nafotím a posadím sem.Mám 3dv,taky by páslo,to je i s ramínkem,bo na origo astra ramínko?Jak to stírá?
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Reklama
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
možná OT, ale zkoušel někdo dát na Astru stěrače ze Záfy? Myslím celej ten mechanismus, prostě aby to stíralo od sebe, strašně se mi to líbí, hlavně když jedu jako spolujezdec...
ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000
Jó jasně a hoď si to na zadní okno
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Nezkoušel někdo na Astru kombajn zadní stěrač z Focuse ? Pasuje na hřídel ?
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
v čem je ten z Focuse lepší
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Luboš X17DTL
Že je zadarmo
Nerezne k hřídelce a líp se krade
Nerezne k hřídelce a líp se krade
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Krást ho určitě nebudu,pokud nebude uplná tma a nikde nikdo ,ale líbí se mi,že je plechovej,ne ten hnusnej Opel plast a mohl by na něj pasovat normální flat.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Přátelé, kolegové.... prosím o zkušenosti ohledně předních stěračů, které koupit na Astru G... popřípadě doporučit s odkazem na cenu atd...
Musím vyměnit stěrače a nevím po kterých sáhnout. Je jasný, že hledám kompromis cena - úžitek.
Děkuji.
Musím vyměnit stěrače a nevím po kterých sáhnout. Je jasný, že hledám kompromis cena - úžitek.
Děkuji.
Opel Astra G,3dv. 1.8 16V, r.v.: 1998,zel.metalíza, 4x airbag, el okna, zrcátka,mult.volat.,volant a řadící páka-kůže,ABS,ASR(TC),dělená sedadla s otvorem pro lyže,man.klimatizace,rádio CD,4x kotouče, 205/50 R16. Zakoupeno u Opel Steiger Praha 05/09 za 55 000 kč
Já teď kupoval stěrače Brillant - sada pro Octaviu I - 525 mm a 475 mm a jsem nadšen..
Kupoval jsem je v kamenném obchodě a prodavač říkal, že si je lidi chválí, že jsou za tu cenu kvalitní a to opravdu musím potvrdit.. KLIK
Kupoval jsem je ještě o kilo dráž než je v odkazu
Kupoval jsem je v kamenném obchodě a prodavač říkal, že si je lidi chválí, že jsou za tu cenu kvalitní a to opravdu musím potvrdit.. KLIK
Kupoval jsem je ještě o kilo dráž než je v odkazu
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
to je krásná cena...a pasují bez problémů ? Teda asi jo, když je máš
Opel Astra G,3dv. 1.8 16V, r.v.: 1998,zel.metalíza, 4x airbag, el okna, zrcátka,mult.volat.,volant a řadící páka-kůže,ABS,ASR(TC),dělená sedadla s otvorem pro lyže,man.klimatizace,rádio CD,4x kotouče, 205/50 R16. Zakoupeno u Opel Steiger Praha 05/09 za 55 000 kč
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
stěrače bosch aerotwin na Zafiru A, obj. číslo BOSCH 3 397 118 997
http://weboil.cz/sterace/ploche-st/opel ... afira.html
http://weboil.cz/sterace/ploche-st/opel ... afira.html
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Ja mám vpredu Championy (5 EUR/ks) a som spokojný. Je to tuším sada na Octáviu a pasuje tak akurát. Stierajú perfektne. Na zimu som nahodil staré s novými gumičkami za 0,5 EUR kus (gumička) - stierajú celkom slušne. Na zadnom len mením gumičku - je lacná a na zadné okno to stačí.
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
Koupil jsem Bosch Aerotwin za neuvěřitelnou cenu. Tak kdo má zájem, zkuste http://www.autokelly.cz/. Zatím jsem je nevyzkoušel, ale vzhledem k běžné ceně, výsledkům testů a zkušeností některých z Vás se na ně těším.