Ahoj všem, vlastním Opel Astra G r.v. 1998 s motorem 1.6 55kW. Již delší dobu pozoruji únik oleje z převodovky. Po cca 4 měsících mi bylo v servisu dolito 0,7l oleje.
Chtěl bych se zeptat, zda nemá někdo zkušenost s prohlédnutím převodovky, výměnou těsnění či odvzušnení. Rád bych se zkusil podívat sám kde je problém, v servisu si vždy řekli dost velkou sumu když slyšeli, že věc se týká převodovky. Přeci jen je to starší auto a nechce se mi dávat tolik tisíc.
Pokud by měl někdo nějaký tip na co se mrknout, co zkontrolovat či vyměnit, budu jedině rád...
Moc všem děkuji,
Kapající převodovka - 1,6 55kW
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kapající převodovka - 1,6 55kW
Pokud to chcije skrz vanu, je to v klidu, staci jen vymontovat, dat nove tesneni a zpet namontit. Pokud to chcije pres gufera bude to samozrejme horsi
Re: Kapající převodovka - 1,6 55kW
Mám ten sam motor co ty a umně to bylo gufero mechanik to opravil za 2 hodky i se silenblokem co jsem měl prdlej tak na 80 procent to je guferoAngusss píše:Ahoj všem, vlastním Opel Astra G r.v. 1998 s motorem 1.6 55kW. Již delší dobu pozoruji únik oleje z převodovky. Po cca 4 měsících mi bylo v servisu dolito 0,7l oleje.
Chtěl bych se zeptat, zda nemá někdo zkušenost s prohlédnutím převodovky, výměnou těsnění či odvzušnení. Rád bych se zkusil podívat sám kde je problém, v servisu si vždy řekli dost velkou sumu když slyšeli, že věc se týká převodovky. Přeci jen je to starší auto a nechce se mi dávat tolik tisíc.
Pokud by měl někdo nějaký tip na co se mrknout, co zkontrolovat či vyměnit, budu jedině rád...
Moc všem děkuji,
OPEL ASTRA G 1.6 8V 55KW 1998 www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?p=84011#84011