Výměna krytu klíče u dálkového ovládání
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Výměna krytu klíče u dálkového ovládání
Diskuse ke článku https://www.astra-g.cz/vymena-krytu-kli ... -ovladani/
Myslím že naše auto si také občas zaslouží dárek pod stromeček
Myslím že naše auto si také občas zaslouží dárek pod stromeček
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
-
Re: Výměna krytu klíče u dálkového ovládání
A to jsou oba díly nebo jen ten s tlačítky? Podle obrázku je jen jeden Jinak dobrý
Astřík 1.6 16V Comfort-Sport r.v.1998
koupit se dá jenom ta část s tlačítky
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
JJ staci jen ten co mackas, i kdyz cele ovladani nove by taky nebylo na skodu
Meni se jen toto viz, fotka.
Meni se jen toto viz, fotka.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Dejvid1984
Když jste u toho krytu, mám dotaz...stává se Vám někdy, že tlačítka mačkáte jak blázen a auto se neodemkne?? Jindy napoprvé, jindy vůbec.. Baterku jsem nedávno měnil a fungovalo to asi den. Zdá se mi, že odcházejí mikrospínače v DO. Čistil jsem je a nějakou dobu to bylo dobrý...
Opel Astra 1,6 16V X16XEL Edition 2000
máš ulomený kontakt na držáčku baterky, pokud máš hrotovou pájku tak to opravíš, pokud ne a nebo se ti s tím nechce otravovat tak baterku podlož kusem papíru.
- Dejvid1984
Myslíš kontakt co je letovaný na desku? To je možný, byl totiž volný a já ho letoval, ale asi špatně...díky, podívám se!
Opel Astra 1,6 16V X16XEL Edition 2000
Zdravicko, ked uz ste pri klucoch:
Od kupy mojej kary mi blbne dialkove... obcas to nejaky cas islo vpohode, potom to zacalo blbnut, bolo ho treba nanovo nakodovat cez zapalovanie a zase to islo chvilu... Potom som prisiel na to ze pri otvarani auta musim vzdy najskor zatlacit zatvorenie a potom otvorenie fungovalo... O5 iba nejaky cas, teraz mam auto rok a kusok a uz nepomaha ani kodovanie cez zapalovanie.
V Opli chcu iba za diagnostiku 2000sk . Baterku som menil asi pred pol rokom v ovladaci. Druhy klucod kupy auta fungoval iba bez dialkoveho...
Neviete nieco poradit?
Dik I.
Od kupy mojej kary mi blbne dialkove... obcas to nejaky cas islo vpohode, potom to zacalo blbnut, bolo ho treba nanovo nakodovat cez zapalovanie a zase to islo chvilu... Potom som prisiel na to ze pri otvarani auta musim vzdy najskor zatlacit zatvorenie a potom otvorenie fungovalo... O5 iba nejaky cas, teraz mam auto rok a kusok a uz nepomaha ani kodovanie cez zapalovanie.
V Opli chcu iba za diagnostiku 2000sk . Baterku som menil asi pred pol rokom v ovladaci. Druhy klucod kupy auta fungoval iba bez dialkoveho...
Neviete nieco poradit?
Dik I.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych to videl na odervanou baterku (respektive jejich drzaku) od plosneho spoje, jako ve vetsine pripadu. Rozebere a podivej se jestli ti drzi dobre.
Ahoj všem,
toto samé jsem u své zafiry řešil taky. Byl ulomenej kontakt na desce od baterky. Hrotová pájka to spravila. Čas od času se mi taky stane, že nejde auto odemknout. je to ale nepravidelně a vždy svítí na ovladači chvíli červená LEDka. Až shasne, tak to jde odemknout. Do té doby je to bez šance.
toto samé jsem u své zafiry řešil taky. Byl ulomenej kontakt na desce od baterky. Hrotová pájka to spravila. Čas od času se mi taky stane, že nejde auto odemknout. je to ale nepravidelně a vždy svítí na ovladači chvíli červená LEDka. Až shasne, tak to jde odemknout. Do té doby je to bez šance.
Zafira 1.8 16V, Edition 2000, stříbrná metla
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Taky mi to dělá,hlavně tedka,když bylo -18°C,klíč zmrzlej a než se ohřál tak ani tuk.A přeletování kontaktů,vyčištění atd. mám taky za sebou a už mi fungují oba klíče.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Skvělé! Pro mě je v článku velice užitečná informace. Gumové tlačítka na klíči mám od nošení v kapse hrozně odrbané a v servisu mi nabízeli jen celou zadní část s elektronikou za cca 1300,-. Díky Miloshi.
Astra 2.0DTI Caravan, CDX, Y20DTH, 2001
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jak uz jsem psal Vojtovi podekuj ten to prvni publikoval ja uz jen napsal nakou omacku a nafotil vymenu
OK, takže děkuji také Vojtovi. Díky Vojto.
Astra 2.0DTI Caravan, CDX, Y20DTH, 2001
Zkušenost:
Dnes jsem se stavil v BS Opel Brno, že utratím těch 60,- Kč za nový plastový kryt:
1. zklamání- musel jsem je přesvědčovat, že jde koupit jenom plast bez klíče/elektroniky, naštěstí jsem měl v telefonu uložený kód dílu, takže to po 10 min. pochopili
2. neměli to skladem, takže objednáno, přijde po Novém roce
Dnes jsem se stavil v BS Opel Brno, že utratím těch 60,- Kč za nový plastový kryt:
1. zklamání- musel jsem je přesvědčovat, že jde koupit jenom plast bez klíče/elektroniky, naštěstí jsem měl v telefonu uložený kód dílu, takže to po 10 min. pochopili
2. neměli to skladem, takže objednáno, přijde po Novém roce
Astra J 1.7 CDTI ST, 96000 km.