Sterace
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Sterace
Musim koupit brand new sterace vsechny 3, kde to je nejlepsi, nejkvalitnejsi a nejlevnejsi?
autokelly nebo u opla?
autokelly nebo u opla?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
a zda mate nekdo VALEO bezraminkove sterace? ty by se mi libily
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
docela se mi líběj aerotwiny ale nevim jak dlouho vydržej než je někdo ukradne, já kupoval originály za asi 700 všechny 3milosh píše:a zda mate nekdo VALEO bezraminkove sterace? ty by se mi libily
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
u opla?
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
dikes, supr, zitra koupim.
no já je mám a jsou pěkně na pí.. jsou to neznačkový za 290 jeden a vypadaj sice dobře ale co do funkčnosti hrůza. asi se vyplatí investovat do aerotwinů http://www.luja.cz/?id=002002021009Charlie píše:Jo do těch bezramínkovejch bych taky šel, může to vypadat dobře. Už je někdo zkoušel namontovat??
astra g 1,6 caravan 55kw,X16SZR,červenec-1998, zelená metal. ABS,4airbagy,zrcátka,okna+šíbr v el. pioneer audio
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Dnes sem koupil u Opla v UL, cena 800kc za vsechny 3, myslim ze v baumaxu se daj stejny sehnat ty 2 predni za 3 kila max !!!! priste uz do opla radsi ne, moc penez za malo zabavy (jako skoda Fabia )
no tak to teda v baumaxu nekoupíš kvalitativně schodný za nižší cenu...spíš si sežeň bošáky jinde (levnějc) ale takovýty stěrače Hypernova Line a podob. nebratmilosh píše:Dnes sem koupil u Opla v UL, cena 800kc za vsechny 3, myslim ze v baumaxu se daj stejny sehnat ty 2 predni za 3 kila max !!!! priste uz do opla radsi ne, moc penez za malo zabavy (jako skoda Fabia )
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
přesně já ty bezramínkový kupoval v tescu a nikomu nedoporučujuVojta píše:no tak to teda v baumaxu nekoupíš kvalitativně schodný za nižší cenu...spíš si sežeň bošáky jinde (levnějc) ale takovýty stěrače Hypernova Line a podob. nebratmilosh píše:Dnes sem koupil u Opla v UL, cena 800kc za vsechny 3, myslim ze v baumaxu se daj stejny sehnat ty 2 predni za 3 kila max !!!! priste uz do opla radsi ne, moc penez za malo zabavy (jako skoda Fabia )
astra g 1,6 caravan 55kw,X16SZR,červenec-1998, zelená metal. ABS,4airbagy,zrcátka,okna+šíbr v el. pioneer audio
no to je super cena ale to asi nebudou aerotwiny, nebo jo??? páč ty stojí na astru g 1100,-HokiKoki píše:Já kupoval nové na Oktávku, alej jen přední, jsou to Bosche a zatím dobrý a za pohých 520,- Kč
Má už niekto BOSCH AEROTWIN? Zaujímalo by ma či sú fakt také dobré a či sa do nich oplatí isť. Moje už dosluhujú a teraz je počasie mizerné.lindros píše:no to je super cena ale to asi nebudou aerotwiny, nebo jo??? páč ty stojí na astru g 1100,-HokiKoki píše:Já kupoval nové na Oktávku, alej jen přední, jsou to Bosche a zatím dobrý a za pohých 520,- Kč
Našiel som u nás iba tieto, ale ktoré sú to? Hrozná stránka. http://www.krtuning.sk/product.php?pID=1106
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION