A mně starý autoškolák učil, že mám přejet každého cik.na, kterého potkám.
Neměl je rád už za doby komančů a nijak se tím netajil.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Presne tak, ja som ho nastavil pred predajňou a od vtedy som s ním nepohol. Jedine vtedy, ak jazdíte viacerí, napr. aj manželka ale je to detail. Viacej spraví sedačka.
Kua a ja že maju všetke astry nastavitelny volant. Je fak že som ho nastavil raz a odvtedy som s nim nepohol. Takže podľa mňa tiež zbytočna investicia.
doprčic tak sa pozrem aj ja tusim ked som ho kupil predavajuci daco take tvrdil ale v zivote som s nim nepohol musim to omrknut zda sa mi ze pod volantom je daka packa
výškově stavitelný volant není o tom, aby se s ním hýbalo denodenně, ale o tom, že si ho řidič nastaví do jemu vyhovující pozice a nemusí s ním potom už nikdy pohnout, pokud se střídají dva řidiči s rozdílnými postavami, tak se s tím hýbe častěji
Taky přidám trocha zkušeností: v naší sportovní verzi Astry G 1,2 16V je pevný, nikomu to nevadí a nikdo s ním nehýbe , v H mám stavitelný, nastavil jsem ho když jsem auto koupil a manželka na to štelování nesmí sáhnout, ještě kdyby nesahala na sedadlo a byl bych spokojenej..
Jste fajnovky, Marťa vleze do astra a zvedne sedačku, posune si ji dopředu a víc skloní opěradlo, já tam vlezu, sedačka jde dolů a dozadu a opěradlo zase přitahuju k volantu... mám to tak už naučený, že ji srovnám za pár vteřin.
Vzhledek k tomu, že s Astrou jezdím já a můj táta, tak tyto manipulace provádíme i několikrát do týdne V zpětných zrcátcích a výšce volantu + sedadla se udělal kompromis, jen já si přibližuji sedadlo blíže k volantu a můj táta pak zpět od volantu... A posunutí sedadla na správnou pozici je během chvilky
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!