Car pass-Zafira B

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
Odpovědět
pbrazdil

Car pass-Zafira B

Příspěvek od pbrazdil » 28 led 2009, 18:52

zdravím,mám menší problém.nemůžu najít tenhle doklad.buď mi ho nedali při prodeji,nebo jsem ho někde potratil.To už je teď jedno.Zajímá mě,na co ho potřebuji a kde se dá sehnat novej,nebo tak něco.Když odpojím baterku tak potřebuju prý na rádio,a na co ještě?Nedá se to nějak obejít?Díky za help.

Reklama

Trdlo

Re: Car pass-Zafira B

Příspěvek od Trdlo » 28 led 2009, 20:28

pbrazdil píše:zdravím,mám menší problém.nemůžu najít tenhle doklad.buď mi ho nedali při prodeji,nebo jsem ho někde potratil.To už je teď jedno.Zajímá mě,na co ho potřebuji a kde se dá sehnat novej,nebo tak něco.Když odpojím baterku tak potřebuju prý na rádio,a na co ještě?Nedá se to nějak obejít?Díky za help.

Na car pass máš kód rádia, kódy klíčů, barvy apod. Za cca 1000-1500,- Ti udělají kopii v oplu. Musíš s sebou mít velký a malý TP.
END

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 28 led 2009, 20:30

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc » 14 úno 2009, 18:17

Car pass je jen jeden, obsahuje č. karoserie, kód imobilizéru, typ a číslo motoru, č. klíče, typ a výr. číslo rádia, u starších modelů rádií i kód rádia. Nic jiného tam není. Pokud je auto koupeno v ČR, kopie Car passu je ve složce u prodávajícího dealera. Ten Ti ho může sdělit zdarma, pokud doložíš, že jsi majitelem tohoto auta. Pokud je auto dovezeno, u každého dealera Ti ho sdělí za poplatek cca 1 000,- Kč. Opět je třeba doložit vlastnictví vozu. Kód barvy a čalounění je na výrobním štítku na pravém B sloupku a v servisní knížce.

Odpovědět