Car pass-Zafira B
Car pass-Zafira B
zdravím,mám menší problém.nemůžu najít tenhle doklad.buď mi ho nedali při prodeji,nebo jsem ho někde potratil.To už je teď jedno.Zajímá mě,na co ho potřebuji a kde se dá sehnat novej,nebo tak něco.Když odpojím baterku tak potřebuju prý na rádio,a na co ještě?Nedá se to nějak obejít?Díky za help.
- Reklama
Re: Car pass-Zafira B
pbrazdil píše:zdravím,mám menší problém.nemůžu najít tenhle doklad.buď mi ho nedali při prodeji,nebo jsem ho někde potratil.To už je teď jedno.Zajímá mě,na co ho potřebuji a kde se dá sehnat novej,nebo tak něco.Když odpojím baterku tak potřebuju prý na rádio,a na co ještě?Nedá se to nějak obejít?Díky za help.
Na car pass máš kód rádia, kódy klíčů, barvy apod. Za cca 1000-1500,- Ti udělají kopii v oplu. Musíš s sebou mít velký a malý TP.
END
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Zdeněk Lbc
Car pass je jen jeden, obsahuje č. karoserie, kód imobilizéru, typ a číslo motoru, č. klíče, typ a výr. číslo rádia, u starších modelů rádií i kód rádia. Nic jiného tam není. Pokud je auto koupeno v ČR, kopie Car passu je ve složce u prodávajícího dealera. Ten Ti ho může sdělit zdarma, pokud doložíš, že jsi majitelem tohoto auta. Pokud je auto dovezeno, u každého dealera Ti ho sdělí za poplatek cca 1 000,- Kč. Opět je třeba doložit vlastnictví vozu. Kód barvy a čalounění je na výrobním štítku na pravém B sloupku a v servisní knížce.