jedu na 3 válce :-(

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
Odpovědět
hans-nowotny

jedu na 3 válce :-(

Příspěvek od hans-nowotny » 05 lis 2008, 13:51

Zdravím přátelé!
Jelikož mi tu kluci nedávno parádně poradili s cukáním, obracím se na vás s dalším problémem. Nedávno jsem vyměnil EGR ventil a auto (Astra X14XE) přestalo cukat. Moc dlouho jsem se z jízdy netěšil, protože před týdnem jsem při nastartování uslyšel šílený zvuk připomínající Harley-Davidsona :( Motor jede jen na 3... Občas a zcela spontáně se chytí, ale ne na dlouho. Zkusil jsem vyměnit svíčky (první od rozvodů byla uplně černá) ale nepomohlo to. Největší podezření mám na lištu, ale do té nevidím a nikdo mi jí nechce na vyzkoušení půjčit :cry: Nová stojí 4000,-... Neřešil jste někdo náhodou taky takový problém? Vážně budu vděčný za každou radu! Díky

Reklama

bundeles
Kontaktovat uživatele:

Re: jedu na 3 válce :-(

Příspěvek od bundeles » 05 lis 2008, 14:19

hans-nowotny píše:Zdravím přátelé!
Jelikož mi tu kluci nedávno parádně poradili s cukáním, obracím se na vás s dalším problémem. Nedávno jsem vyměnil EGR ventil a auto (Astra X14XE) přestalo cukat. Moc dlouho jsem se z jízdy netěšil, protože před týdnem jsem při nastartování uslyšel šílený zvuk připomínající Harley-Davidsona :( Motor jede jen na 3... Občas a zcela spontáně se chytí, ale ne na dlouho. Zkusil jsem vyměnit svíčky (první od rozvodů byla uplně černá) ale nepomohlo to. Největší podezření mám na lištu, ale do té nevidím a nikdo mi jí nechce na vyzkoušení půjčit :cry: Nová stojí 4000,-... Neřešil jste někdo náhodou taky takový problém? Vážně budu vděčný za každou radu! Díky
Nevím odkud jsi ale rád pujčím,i prodám za dobrou cenu. 8)
www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474

hans-nowotny

Re: jedu na 3 válce :-(

Příspěvek od hans-nowotny » 05 lis 2008, 14:31

Jsem z Tábora, to je do Krnova docela z ruky :(

zdenda-H

Příspěvek od zdenda-H » 05 lis 2008, 20:55

Nic si z toho nedělej.
Já denně jezdím i na 5 válců.
VW Transporter. :)
Y17DT Caravan 1,7DTI

5.35 l / 100Km

Marian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marian » 05 lis 2008, 21:03

Já bych ti taky klidně lištu půjčil, už jsem ji 1x půjčoval, ale bohužel jsem z Brna. Mám Zetkovej motor a fungovala i na Xkovým motoru tak třeba se ti někdo ozve. Hodně zdaru

Odpovědět