Vzrůstající hladina benzínu při delší jízdě???

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
Odpovědět
pariah

Vzrůstající hladina benzínu při delší jízdě???

Příspěvek od pariah » 02 dub 2008, 08:01

Zdarec

Mám takovej malej dotázek.V pátek sem jel asi 80km a v půlce cesty sem si všiml že místo půlký nádrže mám plnou.Docela mě to zarazilo tak sem zastavil vypnul motor a opět nastartoval a půlka nádrže byla zpět.Začal sem to sledovat a opravdu po ujetí cca. 30km mi hladina paliva stoupá až se dostane na plnou a tam se zastaví(ještě že tak,nechtěl bych rafikou do oka :D ).Můj dotaz tedy zní kde hledat krpu???Je někde nějakej ventil kterej upouští tlak z nádrže co by mohl bejt ucpanej nebo mám opět něco s čerpadlem a mám bejt na*ranej???

Dík za každou reakci.
!!!Astra Forever!!!

Reklama

glemo
Kontaktovat uživatele:

Perpetum mobile

Příspěvek od glemo » 02 dub 2008, 08:34

Počuj a aký máš vlastne problém.Čo ja by som dal za to keby mi nafta pribúdala. Máš hold perpetum mobile plus. :D Môžeš byť len a len rád...

Piškót

Příspěvek od Piškót » 02 dub 2008, 09:04

To dělává podtlak v nádrži,když ti to příště udělá tak zastav a vyšoubuj víčko nádrže jestli to sikne tak máš zapchatů dírku ,mě se to taky jednou stalo a pak už ne a přisávání do nádrže jsem nečistil.

pariah

Re: Perpetum mobile

Příspěvek od pariah » 02 dub 2008, 09:18

glemo píše:Počuj a aký máš vlastne problém.Čo ja by som dal za to keby mi nafta pribúdala. Máš hold perpetum mobile plus. :D Môžeš byť len a len rád...
No jo ale ono to přibejvá jen teoreticky podle budíku ale prakticky to padá jako normálně :D
!!!Astra Forever!!!

pariah

Příspěvek od pariah » 02 dub 2008, 09:19

Piškót píše:To dělává podtlak v nádrži,když ti to příště udělá tak zastav a vyšoubuj víčko nádrže jestli to sikne tak máš zapchatů dírku ,mě se to taky jednou stalo a pak už ne a přisávání do nádrže jsem nečistil.
OK,zkusím a uvidí se.Dík :wink:
!!!Astra Forever!!!

glemo
Kontaktovat uživatele:

Re: Perpetum mobile

Příspěvek od glemo » 02 dub 2008, 19:31

pariah píše:
glemo píše:Počuj a aký máš vlastne problém.Čo ja by som dal za to keby mi nafta pribúdala. Máš hold perpetum mobile plus. :D Môžeš byť len a len rád...
No jo ale ono to přibejvá jen teoreticky podle budíku ale prakticky to padá jako normálně :D
To ako ja samozrejme viem ale ako taký teoretický sen by to nebolo najhoršie nie?? :D

Hell

Příspěvek od Hell » 02 dub 2008, 19:50

Mě to dělalo v létě,když jsem jel z maďarska. Ručička si lítala jak chěla a já jsem byl malinko nervózní,protože široko daleko žádná pumpa... :shock:

Odpovědět