Vzrůstající hladina benzínu při delší jízdě???
Vzrůstající hladina benzínu při delší jízdě???
Zdarec
Mám takovej malej dotázek.V pátek sem jel asi 80km a v půlce cesty sem si všiml že místo půlký nádrže mám plnou.Docela mě to zarazilo tak sem zastavil vypnul motor a opět nastartoval a půlka nádrže byla zpět.Začal sem to sledovat a opravdu po ujetí cca. 30km mi hladina paliva stoupá až se dostane na plnou a tam se zastaví(ještě že tak,nechtěl bych rafikou do oka ).Můj dotaz tedy zní kde hledat krpu???Je někde nějakej ventil kterej upouští tlak z nádrže co by mohl bejt ucpanej nebo mám opět něco s čerpadlem a mám bejt na*ranej???
Dík za každou reakci.
Mám takovej malej dotázek.V pátek sem jel asi 80km a v půlce cesty sem si všiml že místo půlký nádrže mám plnou.Docela mě to zarazilo tak sem zastavil vypnul motor a opět nastartoval a půlka nádrže byla zpět.Začal sem to sledovat a opravdu po ujetí cca. 30km mi hladina paliva stoupá až se dostane na plnou a tam se zastaví(ještě že tak,nechtěl bych rafikou do oka ).Můj dotaz tedy zní kde hledat krpu???Je někde nějakej ventil kterej upouští tlak z nádrže co by mohl bejt ucpanej nebo mám opět něco s čerpadlem a mám bejt na*ranej???
Dík za každou reakci.
!!!Astra Forever!!!
- Reklama
Perpetum mobile
Počuj a aký máš vlastne problém.Čo ja by som dal za to keby mi nafta pribúdala. Máš hold perpetum mobile plus. Môžeš byť len a len rád...
Re: Perpetum mobile
No jo ale ono to přibejvá jen teoreticky podle budíku ale prakticky to padá jako normálněglemo píše:Počuj a aký máš vlastne problém.Čo ja by som dal za to keby mi nafta pribúdala. Máš hold perpetum mobile plus. Môžeš byť len a len rád...
!!!Astra Forever!!!
Re: Perpetum mobile
To ako ja samozrejme viem ale ako taký teoretický sen by to nebolo najhoršie nie??pariah píše:No jo ale ono to přibejvá jen teoreticky podle budíku ale prakticky to padá jako normálněglemo píše:Počuj a aký máš vlastne problém.Čo ja by som dal za to keby mi nafta pribúdala. Máš hold perpetum mobile plus. Môžeš byť len a len rád...