Demontáž hlavního světlometu
-
Demontáž hlavního světlometu
HI ALL prosím poraďte mi někdo jak mám vymontovat přední levý světlo.Jestli musím sundat i nárazník.Díky moc za každou radu.
Opel Astra G Vagon;1999 "100 edition" 1.6 8V 55kW; X 16 SZR ;4x airbag ;imobilizer; DO central ;4 kotouče ;Alu 15´;Klimo manual,el zrcátka
- Reklama
Zdravím tě tak pokud si dobře vzpomínám tak světlo drží na dvou šroubech hora což je pohoda povolit a na jednom ze spoda - od někoho jsem slyšel že prý to jde povolit i bez sundaní nárazniku mě se to teda nedařilo tak jsem povoli vše co na čem držel nárazník cca do poloviny pro jedno světlo tak abych se dostal k tomu šroubu co drží světlo ze spodku a pohoda.
-
Ovládání světla do stran
Ahoj ,nechybí mi tam něco ? kroutil jsem s tím ovládáním vrtačkou ,na radu někoho ,ale stejně se ani nehlo.Nahoru dolu perfektně ,ale do stran ani prd.Help me PLS
Opel Astra G Vagon;1999 "100 edition" 1.6 8V 55kW; X 16 SZR ;4x airbag ;imobilizer; DO central ;4 kotouče ;Alu 15´;Klimo manual,el zrcátka
-
nárazník nemusíš dávať dole. Stačí povoliť skrutku, ktorá drží podblatník (v priestore blatníka predného kolesa. Ak otvoríš kapotu, máš tam dva plastové "knoflíčky". Ja som oba vytiahol a nárazník len vysunul dopredu. Takže jedna skrutka od blatníku a dva knoflíčky na nárazníku pod maskou...
Astra G 1,8 16V, 1999, 85 kW, X18XE1