Sterace
- Reklama
Tak vcera jsem vylestil Sklo a namontoval Grafitove sterace,a jeto pecka nad pecku,bombove.cca.kc. 88 kc.
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
Zigi píše:Díky těch 8 kil se dá, a můžu poprosit ještě o maličkost? V jakých je máš rozměrech? Chci je mít v 500/480(475)...
PS: kdyby někdo věděl o levnějších, neváhejte a napište
Mám 530/475, perfektní rozměr!!! (je to stejná velikost jako na Octávku, Golfa a ostatní koncernové plechovky). Těch originálních 500 u Astry je skoro vlevo málo. Doporučuji přesně to, co mám já - tedy 530/475. Fakt to myslím vážně.
Výměna netrvá ani minutu - naprostá lahoda.
Naposledy upravil(a) KLF dne 24 led 2008, 15:57, celkem upraveno 4 x.
- Hanzzz
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si taky pořídil ty grafitový gumičky. cena cca 45,- ( http://www.automaxhk.cz/Guma-sterace-61 ... -1507.html ) ta montáž mi trvala asi 15-20min, jen ten grafit docela maže ruce,.. ale stírá to suprově
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ozivim tema, klasicky sterace se prodavaji tedy v delce 500/475mm?
Uz jsem je kupoval asi 3x ale nikdy nevim presny rozmer, ale samozrejme si to muzu zmerit zitra na aute ale co kdyz mi v oplu prodali neco mensiho za vic dukatu
Uz jsem je kupoval asi 3x ale nikdy nevim presny rozmer, ale samozrejme si to muzu zmerit zitra na aute ale co kdyz mi v oplu prodali neco mensiho za vic dukatu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já mám ty od defa a ony špatně stírají jak jsou zmrzlé. Až se mi zahřeje auto, a čelní sklo, tak i stěrače fajn stírají. A to není dobré.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Chci se jen podělit o svou zkušenost s flat stěrači a nemám v úmyslu zde někomu kazit případně prodej - od známých jsem na ně slyšel jen samou chválu tak jsem si řekl, že je taky vyzkouším. Koupil jsem je hned při koupi auta a byl jsem z nich hodně zklamanej hned od prvních setření mi po skle skákaly ať bylo teplo jaký chtělo a vůbec mi nestíraly dobře - nevím čím to mohlo být a musím podotknout, že nebyly zrovna nejlevnější. Rád bych je na autě měl, ale po předchozí zkušenosti mám vcelku obavu, abych nekoupil stěrače a po měsíci opět nešel kupovat klasický
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
flaty jsem zkusil ale diky radsi klasiku origo od opla.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet