Po servisu je "hlučnější"
Po servisu je "hlučnější"
Jak mnoho z vás ví tak astra co má pěkně zahřátý motor a běží na volnoběh tak o motoru ani nevíte,takový sem měl pocit .Ale! ted' nene auto jede líp a nekolísají otáčky ani jiné problémy moc nepozoruji¨,když zastavím tak prostě ten motor slyším a cítím není to jak ve felicii (spořeba je ok,dá se to vytáčet še ok) ale i tak se mi to nelíbí asi je něco špatně prosím pomozte ,mám radši volat kde mi to dělali a normál reklamačku? (nemyslím že by jelo na 3 válce to by se klepalo víc a nejelo tak pěkně i když?hmm) .akorát sem se díval klínák je dost naplý tak jestli to není tím že si to čsem sedne?..
Z14XE:
měněno: rozvodová sada+vodní pumpa,chladící kapalina,zelená )ale musím ještě dolét sedlo si to jak sem jezdil a odvzdušnoval a palubní pc check už chlásí coolant level ale taky brake pad tekže na jaro brzdy radši komplet )
klínový řemen
olej 5w40 castrol (předtím master oil 5w40 a motor byl ok)filtr samo taky.
olej v převodovce (na papíře 1.8l dolito)
doplněna kapalina do serva (1dl)
svíčky (startuje pěkně)
Z14XE:
měněno: rozvodová sada+vodní pumpa,chladící kapalina,zelená )ale musím ještě dolét sedlo si to jak sem jezdil a odvzdušnoval a palubní pc check už chlásí coolant level ale taky brake pad tekže na jaro brzdy radši komplet )
klínový řemen
olej 5w40 castrol (předtím master oil 5w40 a motor byl ok)filtr samo taky.
olej v převodovce (na papíře 1.8l dolito)
doplněna kapalina do serva (1dl)
svíčky (startuje pěkně)
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
- Reklama
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Re: Po servisu je "hlučnější"
Jak ti někdo mohl DOLÍT 1,8l do převodovky,když celá náplň je 1,6l?
Plnící množství převodovky (ruční převodovka) 1.6 (l)
Plnící množství převodovky (ruční převodovka) 1.6 (l)
Já dával nedávno nový svíčky a taky je od té doby hlučnější na volnoběhu,ač jede krásně(výměna jednobodových za dvoubodové).Dneska už to nepozoruju,buď to sedlo nebo jsem si zvykl
Astra 1,4 16V
To je mi náhodička..taky mám cca měsíc nové svíčky a krátce po servisu jsem myslel, že mám prdlý výfuk jaký to dělalo kravál..teď už se mi to zase nezdá..nějaké zvláštní paranormální jevy hele
Opel má prostě svoji duši
Opel má prostě svoji duši
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
já tam asi dvoubodové nemám ..skra líp to jede no ale to ticho mě dost chybí zvlášt' v kolonách ..a ktomu ted' ta louže u moj pravé nohy takže asi ty o kroužky topení a co sem tu o tom četl tak je mě blbě
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
sorry za OT ale člověk se občas neubrání
Ale taky bych řekl že Opel si žije pod kapotou svuj vlastní život.
Ale taky bych řekl že Opel si žije pod kapotou svuj vlastní život.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
Zřejmě je jiný spalování,tím i emise,lamda............ a jednotka se s tím chvíli vyrovnává.Třeba,možná,asi......
Astra 1,4 16V
bude muset uz sem si zvykl na luxus a dost mě to otravuje