vectra x20dth
Moderátoři: AstraMan, Honz@, Radoš 92
-
vectra x20dth
ahoj koupilsem vectru makod motoru x20dth mam problemi s motorem rano natoči v pohode pak až teplota stoupne pod 80 tak sviti zavada motoru ktera pri zvišeni otaček nebo za jizdi zhasne až teplota zdvihne nad 80 tak seto strati a pak nastane to že je chvili klid a jak stoupa teplota tak potom začna auto skakat až se zastavi nekdi de natočit na chvili ato jse opakuje asi 5 krat a pak se chitne anebo chcipne a už nechce naskočit na rostaženi chitne a jede na diagnostice jsou 3 zavadi p.1345,p.1635,p.0400 jeto hrozni prosim o radu zatim sem vimenil snimač tlaku saciho potrubi a elektro ventil vedle baterky predem dik muj email majklnitra@seznam.cz
- Reklama
Re: vectra x20dth
1345 nesprávný signál otáček vačkového hřídele
1635 chyba obvodu žhavícího zařízení
0400 chyba recirkulace výfukových plynů (EGR)
1635 chyba obvodu žhavícího zařízení
0400 chyba recirkulace výfukových plynů (EGR)
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Málá opravička
P1345-počet ot čerpadla VP44 nepřijatelný pro počet ot motoru-jasná závada čerpadla.
P1345-počet ot čerpadla VP44 nepřijatelný pro počet ot motoru-jasná závada čerpadla.
dokonce ...v tisu je že čerpadlo přijímá nesprávný signál čidla vačkovýho hřídele takže to odpovídá
každopádně koupit si tento motor je prostě velkej risk, já ho nikomu doporučit nemůžu (žejo trdlo )
každopádně koupit si tento motor je prostě velkej risk, já ho nikomu doporučit nemůžu (žejo trdlo )
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
... njn a jaky motor neni dneska risk . Maximalne vymeni cerpadlo a plus minus klid, ono u soucasnych common railu cena vstrikovacu taky neni levna a komplet vymena je skoro jako cena cerpadla a k tomu jeste navic rozvody, pripadne DPF filtr a tak...
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jak to tak pozoruju, tak naftu nebrat ani omylem, u straších motorů odchází čerpadla (navíc některá se nedají repasovat ) a u nových aut jsou to zase DPF, u benzínů jsou sice největší kur..tka EGRy, ale ten já naštěstí nemám
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
U "malych" aut jako je astra to je k diskuzi, ale u vetsich aut pokud chces, aby to trochu jelo dela benzin vir v nadrzi .
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
mám Zafiru, 1.8 16V a není to tak hrozné, přes léto kombinovaná 7,5 l/100km a přes zimu 8,5-9 l/100km, umí to jet i za 6 l/100km, nafta je sice se spotřebou trochu někde jinde, ale zase nemám takové problémy s motorem, ale v tomhle topicu už je to OT jako prase
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
-
to ale 50km jedeš s kopce sto zafirou
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jestli myslíš těch 6l/100 km tak jsem měl tuto spotřebu na cestě do Chorvatska, nejeli jsme po dálnici, ale přes Maďary po okreskách
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Jo, ale moje důvody Vojto znáš a navíc u mně jsme se bavili o Y20DTH, ne X.Vojta píše:dokonce ...v tisu je že čerpadlo přijímá nesprávný signál čidla vačkovýho hřídele takže to odpovídá
END
-
takže pojedu do oplu at se ujistim se zavadou čerpadla anebo snimače a dam vědet ale po tolika brouzdani na netu jsemse dozvědel že jeto pravdepodobne čidlo otaček v čerpadle a ne tranzistor na řj čerpadla tobito nejelo vubec ale to čidlo je ponořene v nafte tak teplotov pak blbne chtelbichom se zeptat jestli nekdo nevi kde se da sehnat to čidlo dekuji za odpověd
-
tak v oplu diagnostika ukazala na čerpadlo takže sem se nepotesil ale co tad jestli skusit vyměnit jenom snimač abyse nemuselo sundavat čerpadlo mate nekdo stim skušenosti
-
bylo to čerpadlo takže vymena čerpadla ted to jezdi ale kontrolka problikava takze jeste ty dve zavady skusim egr ventil vycistit a uvidime snad to pujde
-
dalsi zavada čislo P1635 odstranena bylito zhaviče tak ted posledna P0400tak sem jsem skousel egr vyčistit nic se nezmenilo pak jsem skousel vahu vzduchu take nic pak sem byl v oplu a rekl že to je snimač tlaku saciho potrubi taky nic tak sem setam vratil a jinej mechanik mi tam měřil elektromagneticke ventili potlaku ktere prej nadavaji hodnoti jak maji tak se chci zeptat jestli je nekdo nema na prodej prosim ozvetese na722506828 dekuji