Nová řada SPZ
Re: Nová řada SPZ
No jasně , myslím, že tak jako Renek (Cobein) to tady vidí všicííííí
Mobil : 602318645
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já ne, já bych se hanbou propad, kdyby ch musel říct: slečno a nešlo by tam dát nějakou 5555? Víte, já vám za to dám 1000Kč. A ona by řekla, nene, to my nemůžeme. A pak jí povezu domů trolejbusem, ne?! Kolik se tak za to dává?
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Za dvojičku např 66-33 pro dobrého známého 500Kč.Já mám na Omeze 55-11 a na vozíku 11-88 Ale přihlašuje mi 30aut ročně,takže to jde...Jinak např 4444 15-30tkč,záleží jak pro koho...a 0000 nechtějte ani vědět-kolem 80tkč.Jo a peníze jdou účednikovi,ne státu .Potom si jezdí v Passatech B6...
Radoš: Kdyby si ji za takové číslo nabídl litr,tak by se ti dobře vysmála
Tak tady v Opavě to máme levnější.....kartón marlborek to jistí. Na kadettu jsem měl 99-55,astra f kombi 9500,astra f krátká 9060,géčko 2424,no a teď (ani nevím)2442-4224? Nejsou to sice úplně extra čísla ale lepší než třeba 1278 a pod. To s těmi 0000 je brutální. Jak už jsem tady kdysi psal ,po Opavě jezdil pick-up favorit a ten měl 1T0 0000. Ten za to asi tolik nedal ne?
ASTRA LA VISTA
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Dj.radim píše:Za dvojičku např 66-33 pro dobrého známého 500Kč.Já mám na Omeze 55-11 a na vozíku 11-88 Ale přihlašuje mi 30aut ročně,takže to jde...Jinak např 4444 15-30tkč,záleží jak pro koho...a 0000 nechtějte ani vědět-kolem 80tkč.Jo a peníze jdou účednikovi,ne státu .Potom si jezdí v Passatech B6...
zlodějina a sprosťárna k tomu
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
No já to mám ze známosti, výběr z několika "lepších" ale za děkuju, no 3L1 4010 to jde ne?
END
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
manželčina známá je přímo na tom fleku, kde se vydávají značky, jenže jak na potvoru, když jsem si byl pro RZ, tak byla na mateřské
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Princ William
ostatně jako všechno tady v ČR.Mike.S píše:zlodějina a sprosťárna k tomu
p.s. já mam 2P4 1985 a to prosim jenom za to že jsme se jí zeptal když rozdávali čísla začínající na 2P4 19xx a to se vyplatí jsem tam na ní mrknul očkem a byla tak hodná že se zvedla i ze židle a šla se podívat do krabice s číslama někdy to je jen o tom jak si lidi padnou do oka
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Se jí divíš? Kdy se jí poštěstí, aby si pro číslo přišel Princ..... Z toho byla tak vytrslá, že by Ti o 0000 dala.
END
- Princ William
ale to zase ne no ještě že by mi jen dala ty čísla a ne něco jinýhoTrdlo píše:Se jí divíš? Kdy se jí poštěstí, aby si pro číslo přišel Princ..... Z toho byla tak vytrslá, že by Ti o 0000 dala.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Luboš X17DTL
Když jsem byl před novým rokem přihlašovat já, technik hodil na stůl hromadu a řekl "vyber si". Tvářil se normálně, nic nechtěl. Je sice pravda, že jsem tam byl měsíc předtím přepisovat adresy asi patnácti techničáků, když jsme měnili sídlo firmy, ale to asi namá vliv. (Jen se zeptal, jestli jsem nechodil s jeho ségrou na základku).
Chodil
Chodil
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
- kabrioletak
tak to me zase pripomelo muj zazitek s prihlasovani cabria jak jsem prijel z nemec.kdyz jsem se ptal po telefonu na urade jak dlouho budu cekat na vyrizeni znacek atd tak prej tak do mesice maximalne,a znami me rikaly,ze behem tydne ze to nekdy vyridi,tak jsem tam byl prihlasit atd a docela sem si i skomisarem co me to vyrizoal pokecal ze me vydel jak se po meste projizdim a ze to nikdy jeste nevidel,...pak jsem se ho ptal kdy si mam prijit pro znacky aspon teoreticky zda aspon do 15 dnu,a on se na me tak diva a rika to jste urcite taky vy co jste mel kadetta cabrio se znackou 33:34 ze ? rikam jsem a on :tak si pridte za dve hodky pro veskere papiry a znacky. v te dobe mel sef dopravky znacku 33:33Luboš X17DTL píše:Když jsem byl před novým rokem přihlašovat já, technik hodil na stůl hromadu a řekl "vyber si". Tvářil se normálně, nic nechtěl. Je sice pravda, že jsem tam byl měsíc předtím přepisovat adresy asi patnácti techničáků, když jsme měnili sídlo firmy, ale to asi namá vliv. (Jen se zeptal, jestli jsem nechodil s jeho ségrou na základku).
Chodil
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
Dobrý zkušenost,měl asi dobrou náladu.Já když chci,tak přihlášení na počkání a když nespěchám,tak mi papíry přiveze večer až domů
Musím říct, že já bych už "lepší, VIP" značku nechtěl. Měl jsem na Laguně 0002 a to byl magnet!!! Tam škrábnuté klíčem, sem tam ukradené stěrače, modré hliníkové čepičky z ventilků ... A ve finále se mi z auta ztratila i ta značka! Takže jako fakt už nechci. I když co mám teď je taky "zajímavá". Potom tady potkávám kolegyni Zafiru a ta má 0001.