![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
http://www.autovit.cz/autoservis.htm
Zdaréc,Hany píše:kluci, už jsem to tu uváděl, nic z toho nemám, je to jen šikovný servisák, byť ne original servis Opel, ale bere origin. díly Opel z D asi o 1/3 levněji, než u Opla. Sídlí v Brně a je dobrý, stojí mi to za to jezdit za ním 90 km tam a 90 km zpátky, rozumí tomu a dá tam jen to, co je potřeba.
Máš osobní zkušenost? A spokojenost?
Tak už jsem slyšel osobní zkušenost s Auto Vít v Praze ve Vysočanech. Prý už nikdy více! Nevstřícný přístup, má jen malou diagnostiku, kterou neodhalil závadu, zato smazal chybovou hlášku a tím považoval závadu za odstraněnou. U Steigera se potom zděsili, šlo o nějakou vážnou věc.Gondo píše:Máš osobní zkušenost? A spokojenost?
Tak to ti doporučím. Byl jsem tam minulý týden. Velmi ochotní a příjemní, než to nazuli, tak mi uvařili kafe. A po první návštěvě jsem dostal kartu stálého zákazníkasovicka píše:Já právě teď hledám spolehlivý pneuservis
Potřeboval bych koupit nové gumy, nandat na staré disky a vyvážit + nasadit.
Suma sumárum to nebude za málo peněz a proto bych rád dostal od vás tip na kvalitní pneuservis kde budou ochotní a kam bych třeba i jezdil častěji
Lokalita: praha, popř. střední čechy
Já jsem tam ani nevolal. Přijel jsem tam na blind v sobotu ráno, vypil jsem to kafe od nich a už jsem odjíždělsovicka píše:Díky moc! Vypadá to dost sympaticky - pokud někdo nehodí něco bližšího, tak sjedu k nim
//navíš náhodou jaké mají většinou čekací doby? týden, dva? (já vím, za zavolání nic nedám, ale když se můžu zeptat tebe)
Kúpil som nové zimné gumy a nasadili mi ich na disk - jednu opačne (tie drážky do V boli proti smeru). Vymenili žiadný problém... Chcem len povedať - neverili by ste, koľko áut má pneumatiky namontované opačne. Veľa ľuďom asi tie drážky nič nehovoria. Pritom - podľa mňa, keď sú opačne, tak zle odvádzajú vodu spod pneu. Potom ich tam možno ani nemať (tie drážky)...sovicka píše:Já právě teď hledám spolehlivý pneuservis
Potřeboval bych koupit nové gumy, nandat na staré disky a vyvážit + nasadit.
Suma sumárum to nebude za málo peněz a proto bych rád dostal od vás tip na kvalitní pneuservis kde budou ochotní a kam bych třeba i jezdil častěji
Lokalita: praha, popř. střední čechy
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |