Servisy OPEL - spokojenost - odkazy na dobrý servis
Re: Servisy OPEL - spokojenost - odkazy na dobrý servis
fakt? zeby som sa zasiel pozriet? ale podla lokality by som tam auto cez noc nerad nechal
akurat vyzera ze sa specializuje renaultom, nema problem s oplom?
akurat vyzera ze sa specializuje renaultom, nema problem s oplom?
- Reklama
jo, čekání jsem si zkracoval procházením, hodně rychle jsem se vrátil do dílny a radši počkal tam. Jinak na dvoře mají tak tucet aut a vše je za dost vysokou plechovou ostnatou bránou
Mě tam měnili kotouče s destičkami a na to specializaci nepotřebují. Nevím jaký by byl u nich problém s závažnějšími věcmi, třeba řj.
Mě tam měnili kotouče s destičkami a na to specializaci nepotřebují. Nevím jaký by byl u nich problém s závažnějšími věcmi, třeba řj.
Opel Astra g x16xel caravan
ex: Peugeot 309 1,3 green line, R.I.P. - rusted in peace
ex: Peugeot 309 1,3 green line, R.I.P. - rusted in peace
dobre ty
no mozno sa tam skocim pozriet tento tyzden, ci by sa mi nato nepozrel tiez nemam nic specificke pre opel skor tak po zime by som chcel nechat skontrolovat auto...
diky za tip
no mozno sa tam skocim pozriet tento tyzden, ci by sa mi nato nepozrel tiez nemam nic specificke pre opel skor tak po zime by som chcel nechat skontrolovat auto...
diky za tip
tak nakolko som z komarova tak som najprv skusil pohladat servis RomanaK a poviem vam teda... bola to fuska... som si tam pripadal ako veduci stavby na tankodrome
pekne su tam schovany ale nakoniec som dobehol podla gpsky do jedneho dvora a uz som videl ze som doma... sama astra a zafira
dohodli sme sa, ze mu to tam necham buduci pondelok tak uvidime co mi nato povie... snad to snou nebude take zle
zatial som vystriedal 3 servisy a teda poviem vam... zohnat poriadny servis nieje sranda (je pravda ze som neskusal este v Brne ale na SK)...
v jednom mi urvali prave spatne zrkadlo a este mi to chceli nauctovat, ze to som take doviezol (nastastie mal som foto ked som im to tam nechaval a nic mu nebolo)...
v druhom mi chceli vymenit polovicu auta, ale ked som sa potom informoval na ten servis, tak ze to tam je bezne... este tam clovek len zastavi uz mu nabehne 20 eur a potom to len exponencialne stupa...
a posledny servis bol relativne vpohode, problem som nemal ale tam sa riadia heslom pokial to jazdi tak sa to neoplati riesit a uz som parkrat na tuto ich techniku doplatil
pekne su tam schovany ale nakoniec som dobehol podla gpsky do jedneho dvora a uz som videl ze som doma... sama astra a zafira
dohodli sme sa, ze mu to tam necham buduci pondelok tak uvidime co mi nato povie... snad to snou nebude take zle
zatial som vystriedal 3 servisy a teda poviem vam... zohnat poriadny servis nieje sranda (je pravda ze som neskusal este v Brne ale na SK)...
v jednom mi urvali prave spatne zrkadlo a este mi to chceli nauctovat, ze to som take doviezol (nastastie mal som foto ked som im to tam nechaval a nic mu nebolo)...
v druhom mi chceli vymenit polovicu auta, ale ked som sa potom informoval na ten servis, tak ze to tam je bezne... este tam clovek len zastavi uz mu nabehne 20 eur a potom to len exponencialne stupa...
a posledny servis bol relativne vpohode, problem som nemal ale tam sa riadia heslom pokial to jazdi tak sa to neoplati riesit a uz som parkrat na tuto ich techniku doplatil
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
No já si myslím že na RomanaK je 100%spoleh. Co nezvládne "autorizák" on určitě
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
No tak já taky přidám jeden servis_ Autorizovaný servis OPEL Jihlava_ Ale tam se zachovaly HROZNĚ !!!
Dovezli jsme tam na podvalu Kadeta,z ničeho nic to při jízdě začalo cukat ale hrozně až to ůplně chcíplo.Chvli jsem doma špekuloval co s tím .......nepodařilo se Takže nejblíž OPEL Jihlava a tam mi po týdnu práce řekli byli to svíčky a já mu po telefonu říkám a byli jste to projet /NE / tak to projeďte.Samozřejmě nic se nezměnilo. Ale ať zajdu k jádru proč sem nee.
-Na přepážce jsem čekal půůl hodiny,jakmile přišel kravaťák měl přednost
-Auto mi dali na diagnostiku _nespojila se_ /nejde to spravit/ věta od technika
-Nějáký hlavní technik mi řek nechte to tady my to dáme do hromady /Dobře tedy/
-Po třech dnech mi zavolal elektrikář nemá čas zavolejte si za dva dny
-Po pěti dnech mi řekli vyměnili jsme svíčky auto už jede /Ale stále to cuká
-Po týdnu nezlobte se ale my tu na to nemáme čas....
-Po týdnu jsem se už nasral !!! dojel si s kolegou pro auto vynadal jsem technikovi proč mi slibuje hory doly....,doskákal jsem domů a znovu jsem špekuloval co by kde mohlo být špatně...Auto šlapalo předtím bez chyby.Když jsem ho nastartoval normálně to vrčelo ale jakmile jsem se rozjel začalo to škubat ......Poslední co jsem nezkoušel na autě vyměnit byly kabely ke svíčkáám protože jsem tam asi tak zpátky měsíc dva kupoval nový.Takže jsem to ryskl koupil znova kabely ke svíčkám a tramtadadááá jelo to...
-Teda že na tohle nepřišel AUTORIZOVANÝ SERVIS OPEL JIHLAVA _no styďte se !!!!!! Týden tam to auto stálo ...Božeee!!!!!
Přeju vám jen dobrý zkušenosti ze servisem ať autorizovaným nebo jiným.......
Není servis jako servis
odkaz na autí který tam stálo.Kdo si mislel že by to mohl být bývalí Káďa YANKA uhodl i ta Astřička bývala jeho !!!
sjet úplně dolu http://www.rajtaudio.cz/gallaw.htm
Lawer
Dovezli jsme tam na podvalu Kadeta,z ničeho nic to při jízdě začalo cukat ale hrozně až to ůplně chcíplo.Chvli jsem doma špekuloval co s tím .......nepodařilo se Takže nejblíž OPEL Jihlava a tam mi po týdnu práce řekli byli to svíčky a já mu po telefonu říkám a byli jste to projet /NE / tak to projeďte.Samozřejmě nic se nezměnilo. Ale ať zajdu k jádru proč sem nee.
-Na přepážce jsem čekal půůl hodiny,jakmile přišel kravaťák měl přednost
-Auto mi dali na diagnostiku _nespojila se_ /nejde to spravit/ věta od technika
-Nějáký hlavní technik mi řek nechte to tady my to dáme do hromady /Dobře tedy/
-Po třech dnech mi zavolal elektrikář nemá čas zavolejte si za dva dny
-Po pěti dnech mi řekli vyměnili jsme svíčky auto už jede /Ale stále to cuká
-Po týdnu nezlobte se ale my tu na to nemáme čas....
-Po týdnu jsem se už nasral !!! dojel si s kolegou pro auto vynadal jsem technikovi proč mi slibuje hory doly....,doskákal jsem domů a znovu jsem špekuloval co by kde mohlo být špatně...Auto šlapalo předtím bez chyby.Když jsem ho nastartoval normálně to vrčelo ale jakmile jsem se rozjel začalo to škubat ......Poslední co jsem nezkoušel na autě vyměnit byly kabely ke svíčkáám protože jsem tam asi tak zpátky měsíc dva kupoval nový.Takže jsem to ryskl koupil znova kabely ke svíčkám a tramtadadááá jelo to...
-Teda že na tohle nepřišel AUTORIZOVANÝ SERVIS OPEL JIHLAVA _no styďte se !!!!!! Týden tam to auto stálo ...Božeee!!!!!
Přeju vám jen dobrý zkušenosti ze servisem ať autorizovaným nebo jiným.......
Není servis jako servis
odkaz na autí který tam stálo.Kdo si mislel že by to mohl být bývalí Káďa YANKA uhodl i ta Astřička bývala jeho !!!
sjet úplně dolu http://www.rajtaudio.cz/gallaw.htm
Lawer
šak ty autorizáky a prodejny jak opel tak koncern zmrd*..byl jsem něco schánět ten debil u pultu mě ani nepozdravil a,psk jsme byli schánět lak opět nic,prostě jak nemáš kvádro tak tě neberou,já byt šéf všecky je vyhodím,byli jsme potencionální zákazníci s hodně penězma ale hold ''špatně oblečení'' obecně debilci v kvádrech si hrajou na nadlidi....
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
-
- Kontaktovat uživatele:
KubesSRI: nesouhlasím. Já sem vždycky přišel do opelu, aj do koncernovýho VW servisu , viděli mě jak jsem přijel v sociální astře g či prvníma modelem fábka, sako sem neměl ale úplně pohoda vyhověly mi a udělaly i pár věcí navíc...
Když jsem teda přišel v OPC bundě tak ke mě naběhnul pán v saku a řekl že jsou všecky auta otevřený a že si je můžu prohlídnout
za mě ofiko opel servis v HK je dobrý (maká tam i jeden místní člen) a slevy na díly a práci pro naše Gcka je 30%
Když jsem teda přišel v OPC bundě tak ke mě naběhnul pán v saku a řekl že jsou všecky auta otevřený a že si je můžu prohlídnout
za mě ofiko opel servis v HK je dobrý (maká tam i jeden místní člen) a slevy na díly a práci pro naše Gcka je 30%
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
Zdravím všechny. Potřeboval bych poradit nějakýho šikovnýho mechanika v okolí Valašského Meziříčí, případně Ostravy. Nedávno jsem koupil Zafirku se 150tis km a rád bych jí věnoval do začátku nové rozvody . Děkuji!
Ahoj
mohu doporucit v praze modranech Autokomi
www.autokomi.cz
Za mne naprosta spokojenost, super domluva, vysvetleni problemu, nalezeni / sehnani nahradnich dilu ( novych i jetych) dle potreb a pozadavku v pomeru cena/vykon
jeden z mala co se opravdu snazi opravovat a ne jen vymenovat
cenove taktez v pohode
// mel jsem problem ktery nebyl dle projevu hned presne rozpoznatelny u nekolika servisu, tady byl spravny odhad hned na zacatku, a jeste otestoval se svyma dilama snad vsechny moznosti co se mohly stat, takze s autem jezdil a menil za svy dily kde co vsechno nez si potvrdil ze se opravdu motor musi kuchnout, i pak jeste testoval tak dlouho nez byl spokojenej a rekl ze auto jezdi tak jak ma
( mel jsem par pridrenejch a propalenejch ventilu, hlavu a sedla ventilu na odpis, castecne nefunkcni lambdu a jedna nove menena svicka obcas vynechavala + auto je trosku nestandartni origo prestavba na CNG, takze 2 paliva, vstriky a par dalsich drobnych odchylek )
adresa
K trnkám 1595/1, 143 00, Praha 4 - Modřany
tel.: +420 608 22 77 89, +420 775 38 30 57
Neco malo k hledani zavady je i ve vlakne o astrach na cng
Zdravim a preji co nejmin poruch
Lukas
Astra Caravan G 1.6 CNG
mohu doporucit v praze modranech Autokomi
www.autokomi.cz
Za mne naprosta spokojenost, super domluva, vysvetleni problemu, nalezeni / sehnani nahradnich dilu ( novych i jetych) dle potreb a pozadavku v pomeru cena/vykon
jeden z mala co se opravdu snazi opravovat a ne jen vymenovat
cenove taktez v pohode
// mel jsem problem ktery nebyl dle projevu hned presne rozpoznatelny u nekolika servisu, tady byl spravny odhad hned na zacatku, a jeste otestoval se svyma dilama snad vsechny moznosti co se mohly stat, takze s autem jezdil a menil za svy dily kde co vsechno nez si potvrdil ze se opravdu motor musi kuchnout, i pak jeste testoval tak dlouho nez byl spokojenej a rekl ze auto jezdi tak jak ma
( mel jsem par pridrenejch a propalenejch ventilu, hlavu a sedla ventilu na odpis, castecne nefunkcni lambdu a jedna nove menena svicka obcas vynechavala + auto je trosku nestandartni origo prestavba na CNG, takze 2 paliva, vstriky a par dalsich drobnych odchylek )
adresa
K trnkám 1595/1, 143 00, Praha 4 - Modřany
tel.: +420 608 22 77 89, +420 775 38 30 57
Neco malo k hledani zavady je i ve vlakne o astrach na cng
Zdravim a preji co nejmin poruch
Lukas
Astra Caravan G 1.6 CNG
Ahojte,
pred časom som tu prechádzal vaše poznatky ohľadom Opel servisov, nenašiel som zmienku o slovenských servisoch napríklad z BA alebo z Nových Zámkov... Má niekto z vás skúsenosti? vopred dik za odpovede...
pred časom som tu prechádzal vaše poznatky ohľadom Opel servisov, nenašiel som zmienku o slovenských servisoch napríklad z BA alebo z Nových Zámkov... Má niekto z vás skúsenosti? vopred dik za odpovede...
OPEL Astra G 1.6 16V Sport, hatchback, 3d, 02´, 74kW, benzin Z16XE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=46&t=26133
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=46&t=26133
ahoj nevěděl by někdo o nějakém mechanikovy v jižních čechách? nejlépe Jindřichův Hradec nebo České Budějovice
prosím doporučte přece nebudu dávat peníze někomu kdo tomu nerozumí ne?
prosím doporučte přece nebudu dávat peníze někomu kdo tomu nerozumí ne?
Astra 2,0DTI Njoy 2003, Y20DTH
-----------------------------------------------------------------------------------
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=22641
-----------------------------------------------------------------------------------
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=22641
Autoservis Autoklinik Holeček v Praze Řeporyjích
Chtěl jsem od pána výměnu manžet na homokinetických kloubech, auto bylo "hotové" druhý den. Výsledek? Obě manžety stažené z kola, použité špatné pásky, jedna páska úplně nestažená, jen tam tak plandala, dokonce mi tam dal ma stranu od kola místo kovového pásku plastový vazač na organizaci kabelů. Navíc jsem pánovi nechal kartuši molybdenového maziva na namazání kloubů, které nepoužil, ani nevrátil. A ke všemu mi prohodil brzdové kotouče levý za pravý.
Chtěl jsem od pána výměnu manžet na homokinetických kloubech, auto bylo "hotové" druhý den. Výsledek? Obě manžety stažené z kola, použité špatné pásky, jedna páska úplně nestažená, jen tam tak plandala, dokonce mi tam dal ma stranu od kola místo kovového pásku plastový vazač na organizaci kabelů. Navíc jsem pánovi nechal kartuši molybdenového maziva na namazání kloubů, které nepoužil, ani nevrátil. A ke všemu mi prohodil brzdové kotouče levý za pravý.
Astra J Sports Tourer, A20DTH, 2012
Předchozí: Astra G Caravan Njoy, Z16XE, 2003
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Ty plastový paskvily sis dodal sám?Tyto "novodobé manžety"stojej pěkně za kokot.Řádně to nejde utahnout ani origo páskou a origo kleštěma,natož potom ještě obyčejnou zdrhovačkou.Ty gumové držely i jen těma páskama a na voze odjezdily desítky tisíc km.kroup píše:Autoservis Autoklinik Holeček v Praze Řeporyjích
Ano, ty manžety jsem dodal já, měl jsem je, protože jsem si to chtěl původně vyměnit sám. Netušil jsem, že je v materiálu nějaký rozdíl. Každopádně když jsem si to stáhnul těmi kovovými univerzálnímy pásky, tak drží.
Astra J Sports Tourer, A20DTH, 2012