Ahoj,
tak jsem se stal jedním z Vás
Koupil jsem v úterý Opel Astra 1.6 Twinport 16V NJoy, r.v. 2003, automatická klima, 4x airbag, 4x el. okna, 69000km, serviska apod., šedo-modrá metalíza a jsem z ní uplně nadšenej... hlavně jak vubec nezere benzin... ma 76kW motor a jede super...
JEn nevím, co si do ní dříve koupit... od výfuku apod až po nějaký čupr kola... nechce mi někdo poradit čím začít? Už tam teda mám OSRAM H7 Silverstar s až o 50% větší svítivostí a fakt rozdíl
Tak už jsem mezi Astráky :-)
- Reklama
Re: Tak už jsem mezi Astráky :-)
Vítej mezi náma a hned mi řekni, jak jsi toho docílil , zkus jí třeba občas nastartovat....GibonArt píše:hlavně jak vubec nezere benzin...
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
TO nevím
V příručce co jsem k ní dostal píšou kombinovaná 6,6/100 a myslím že to sedí a to jezdím zatím jen krátké trasy... najel jsem 100 km přesně a ručička jen asi o 1 mm poklesla to se mi začíná líbit... Teď momentálně jsem v práci a ta moje samice mi stojí před krámem na námku a mam o ní docela strach aby zase nepřišel nějakej kokot a dveřma ji neobšleh... Dneska bych jí chtěl natřít brzdy.. a váhám, zda načerveno či nažluto...
to ja nevim
Možná mají malý podíl gumy... je na nich anglicky ze spori benzin... a hlavne ji nehonim...