Jedná se o http://www.autodobrovolny.cz/cs/katalog ... ira-18-16v
co na to říkate má cenu to kupovat nebo už tam čekají jen samé opravy,zajímalo by mě kolik toho zafira jako taková vydrží a kolik vydrží motor,a to je 16V nebo 8V?Někteří tvrdí,že je to spolehlivé auto.
Má cenu kupovat zafiru 1.8i r.v.99 s najetýma 232700km?
- Reklama
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Má cenu kupovat zafiru 1.8i r.v.99 s najetýma 232700km?
No nevypadá špatně. To kolik má najeto na to nehleď. Záleží na vnitřním opotřebení interieru,jestli je to po nekuřákovi, jak šlape motor, jak s auto chová při jízdě atd... Šel bych se na ní podívat.
Ty pneu to je tak 6tis + jaké jsou tam letní? Pokud dobré další +.
Je po výměně rozvodů - koukl bych se v jakém je stavu je kladka - to máš tak 2500kč i s řemenem a výměnou,
Zkusil bych klimu jestli je funkční!!
Barva vypadá dobře. Kontrola laku obouchání předku od kamínků.
Tož tak no. Já za svou dal 75tis + 20tis jsem do toho ihned narval = tak že ve výsledku 95tis s tím, že mám na motoru vyměněný skoro všechno od rozvodů přes kladku atd... + sem nechal dělat brzdy a celý podvozek. (teď mi rupla hadice od vody 1400 i s výměnou - prej je to dost častá závada asi... To jen tak okrajově aby jsi se měl od čeho odpíchnout.
Jediný co bych s bál je řídící jednotka, která je u těhle motorů pověstná tím, že dost často odchází + 6tis z vraku nebo myslím 7tis oprava?? nevím. Je to 16V Jinak ještě je to první "serie" ty trpěli dost vrzáním sedadel které je dost protivný při jízdě. Ale i mě zezačátku ty sedadla vrzaly ale vzal jsem konkor a řádně je prostříkal - vrzá mechanizmus pojezdu + nastavení výšky. Dost taky vržou opěrky - tam pár kapek taky pomohlo. ještě dost koroduje poslední díl výfuku + po 60tis jselu na 90% KO zadní tlumiče
Ty pneu to je tak 6tis + jaké jsou tam letní? Pokud dobré další +.
Je po výměně rozvodů - koukl bych se v jakém je stavu je kladka - to máš tak 2500kč i s řemenem a výměnou,
Zkusil bych klimu jestli je funkční!!
Barva vypadá dobře. Kontrola laku obouchání předku od kamínků.
Tož tak no. Já za svou dal 75tis + 20tis jsem do toho ihned narval = tak že ve výsledku 95tis s tím, že mám na motoru vyměněný skoro všechno od rozvodů přes kladku atd... + sem nechal dělat brzdy a celý podvozek. (teď mi rupla hadice od vody 1400 i s výměnou - prej je to dost častá závada asi... To jen tak okrajově aby jsi se měl od čeho odpíchnout.
Jediný co bych s bál je řídící jednotka, která je u těhle motorů pověstná tím, že dost často odchází + 6tis z vraku nebo myslím 7tis oprava?? nevím. Je to 16V Jinak ještě je to první "serie" ty trpěli dost vrzáním sedadel které je dost protivný při jízdě. Ale i mě zezačátku ty sedadla vrzaly ale vzal jsem konkor a řádně je prostříkal - vrzá mechanizmus pojezdu + nastavení výšky. Dost taky vržou opěrky - tam pár kapek taky pomohlo. ještě dost koroduje poslední díl výfuku + po 60tis jselu na 90% KO zadní tlumiče
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
jak si povede motor s tímto náběhem km ?nebude už vyběhaný ,co tam dáváte za olej při tomto nájezdu 10w40 nebo 5w40 ,má ten motor hydroštely?rozvody tam jsou sice dělány,ale kolik tak vydrží 60000-90000km?jinak ten motor má nějaké typické závady,nežere olej?Předpokládám že,první věc která by se měla při koupi udělat je vyměnit olej,co tam dát?10w40?filtry,ta klima možná taky bude chtít,vyměnit náplň a tak.Každopádně nechce se mi do toho dávat moc peněz,furt to je starý auto tak a teď babo raď, koupit tohle a nebo naspořit na novější,třeba astru H ta by stačila,do ty se vlezem nejlíp v kombajnu,stejně v 7dmi jezdit nebudem
Ja by som bol za to este pockat a potom napriklad to hačko
nevím co kdo chce za 77 000,-
hydroštely samozřejmě má
rozvody po 60tkm
olej je to kus od kusu zda žere
základ je to se na auto podívat, fotky jsou jen fotky
hydroštely samozřejmě má
rozvody po 60tkm
olej je to kus od kusu zda žere
základ je to se na auto podívat, fotky jsou jen fotky
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Jak psal adam09.
Jinak pokud nechceš do auta moc dávat nekoukej po starým a kup nový nebo předváděčku. Uvědom si, že starý auto prostě chce sví! Levné auto = velké investice!
Víc ti tady asi nikdo neporadí... Auto s 300tis může být v lepším stavu jak auto s 100tis... zźáleří jak se k němu jeho majitel chovatl ale to tady bylo již xkrát napsáno.
PS: to jsi ještě zapoměl na čepy a ložiska a matičky a šroubečky a................ a prostě je to starý auto tak co po tom chceš???
Jinak pokud nechceš do auta moc dávat nekoukej po starým a kup nový nebo předváděčku. Uvědom si, že starý auto prostě chce sví! Levné auto = velké investice!
Víc ti tady asi nikdo neporadí... Auto s 300tis může být v lepším stavu jak auto s 100tis... zźáleří jak se k němu jeho majitel chovatl ale to tady bylo již xkrát napsáno.
PS: to jsi ještě zapoměl na čepy a ložiska a matičky a šroubečky a................ a prostě je to starý auto tak co po tom chceš???
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504