AAA auto ???

Na co vše si dát pozor, rady při koupi ze zahraničí a další
diesel

AAA auto ???

Příspěvek od diesel » 18 lis 2006, 16:14

Dnes jsem se byl mrknout na Astru v AAA auto Praha,předvedení vozu v pohodě,ale když jsem se zmínil jestli se v tom můžu projet,žádný problem,ale řídil prodejce,oponoval jsem že na toho moc nepříjdu,když jsem neřídil,odpověď až si to koupim tak se můžu projíždět.
Dále,hned po projiždce mě pozvali do kanceláře a chtěli po mně zálohu,jelikož jsem odpověděl že stejně u sebe nemám hotovost vyšší 1000,- Kč-tak se na mně díváli jak na bezdomovce který právě dopil okenu,i přesto že bych automobil bral hotově.
A v pruběhu odpoledne mi už 5.x volají a přihazujou domací kino Sencor(pěkný shit)atp.
Závěrem jednalo se o Astru 1.7 DTI,r.v.2002,najeto 82000 km,ale bez servisky!!!!Všechno u vozu bylo,návod k autorádiu a obsluze vozu,jen někdo ztopil servisku-pěkný blbec..Cena 219 000,- Kč
Byla poškrábaná,špatně lícoval zad.nárazník
Komplexně arogatní vystupování-no hrůza.Jinak Astra v tédle motorizaci je oblíbená u obch.zástupců,takže klidně může mít klidně najeto 250 000 km

Jínak vřele doporučuji autobazar AAA auto-NO.1

Reklama

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 18 lis 2006, 16:19

najeto 82 nemá stoprocentně a po zkušenostech s výkupem v AAA (koupí fakt všechno) bych tam nakupoval vééééééélmi opatrně, bez projížďky nekupovat!

PS: no a ted sem si všim tý ceny, to bych si musel myslet něco o pitomcovi kdybys to za to koupil :wink: , pro porovnání: Astra 2.0Dti, 2003, 140tis. podle servisky, první majitel, všechny klíče a doklady, 3dv., mimo kůže a klimatroniku v plný náloži, cena 166000 (to je moje astra z normálního bazaru)
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

diesel

Příspěvek od diesel » 18 lis 2006, 16:42

Udivuje mne že se takhle ještě chovají,takhle se prodávali auta v 90.létech.Ale teď mi došlo,proč to arogatní vystupování a ten tlak na zálohu,věřím že někteří jedinci neudrží psych.tlak a půjdou do toho,opravdu připadal jsem si jako u výslechu-jeden frajer stál u dveří a druhý na mě tlačil ať složím zálohu..

Mám vyhlídlou Astru combi 1.7 DTi,r.v 2002,85000 km- serviska koupeno u nás,výbava NJOY,alu.kola,klima,el.okna atp. Cena 170000,- Kč
Zdá se ti to hodně??
P.s.neznáš někoho kdo má diagnostiku Opel nejlépe v Notebooku?
Dík

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 18 lis 2006, 17:01

no tak to už je tak nějak normální cena

diesel

Příspěvek od diesel » 18 lis 2006, 17:12

No a diagnostika,nevíš o někom,jinak musím navštívit Opla a je to za Prahou tak se to majiteli asi nebude líbit.
Ještě mě zarazila jedna věc v AAA,když otevřeš haubnu tak na levém podběhu byl štítek a nekdo ho sundával,zustaly tam jen díry po nýtech,co tam má být?

semi001
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od semi001 » 18 lis 2006, 17:30

No a to ver za za tu astru v aaa nedali vic jak stopade :lol: :lol: :lol:

Kvetoslavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kvetoslavek » 25 lis 2006, 13:45

v AAA a sou k.... jak prase...maji tam dokonce cloveka kterej jim smotava km a nedela nic jinyho...(pozor i na Asko)/zkus se podivat u nas ...nechcu si delat reklamu ale auto vidim od prijeti z D az po prodej a nedelaj se zadny cachry....
Go Hard or Go home!
ASTRA SRi 2.0 16v
Zatím plných 12 bodů....
Smrt AAA!

Sršeň

Příspěvek od Sršeň » 25 lis 2006, 14:28

No ja som kupoval astru z AAA a boli veľmi milí, samozrejme že každy kto chce kupiť auto sa na ňom chce aj previezť a tam som nemal žiadny problem. Dokonca ma k tomu doslova prehovárali a to som ešte nebol rozhodnutý ake auto by som chcel. Dokonca nebol problém sa previesť aj v piatich autách ak som mal pochybnosti či je to práve to čo chcem. Myslím že všetko je v ľuďoch, v každom prípade by som sa šťažoval na prístup k zákazníkovi a oni by si tam už poriadok s určitými ľudmi urobili.
To že niekde stáčajú km na tachometri, to je problém všetkých autobazároch. To robia asi všade.
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION

juliuska

Příspěvek od juliuska » 25 lis 2006, 17:49

Neviem ake su ceny Astier v Čechách ale mne za moju v AAA dávali 180000Sk(2.0 DTI 74KW 11/2000 , 1385000km) a ten istý typ a ročník predávali za 249000Sk. A to ma otravovali celý deň aby som prišiel s autom , lebo oni ho chcu kúpiť.Tak som im povedal aby sa zobudili , že síce som starší ako oni ale nie som blbší.

Kvetoslavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kvetoslavek » 25 lis 2006, 18:24

Sršeň píše:No ja som kupoval astru z AAA a boli veľmi milí, samozrejme že každy kto chce kupiť auto sa na ňom chce aj previezť a tam som nemal žiadny problem. Dokonca ma k tomu doslova prehovárali a to som ešte nebol rozhodnutý ake auto by som chcel. Dokonca nebol problém sa previesť aj v piatich autách ak som mal pochybnosti či je to práve to čo chcem. Myslím že všetko je v ľuďoch, v každom prípade by som sa šťažoval na prístup k zákazníkovi a oni by si tam už poriadok s určitými ľudmi urobili.
To že niekde stáčajú km na tachometri, to je problém všetkých autobazároch. To robia asi všade.
MY ne! 8)
Go Hard or Go home!
ASTRA SRi 2.0 16v
Zatím plných 12 bodů....
Smrt AAA!

Hany
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hany » 25 lis 2006, 18:57

Na tomto fóru jsou už tři debaty skrz AAA, všude se na ně nadává, proč? ,,Dyť je to nejlepší autobazar,,
:) :D :lol: :evil:
Připojím se do debaty, bohužel, s AAA mám ty nejhorší zkušenosti. Pokud tam zavoláš a zjišťuješ jen info, tak se můžou pos...., volají stokrát zpátky. Jak tam dojedeš, jsou ještě milejší, než něco koupíš. Jak koupíš auto, neznají tě a nejraději by před tebou zamkly bránu. A pokud máš problém a voláš tomu samému ,,milému člověku,, jak na začátku skrz info, tak už tě nepřepojí, nebo už tam nepracuje, nebo se ozve později, prostě jsou to haj..... Bohužel staví na tom, že mají takový obrat. Těch ,,pár reklamací,, resp. oficiálních zviditelněných tolik není, aby jim to nějak ublížilo.
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR

ARMAGEDONX

k

Příspěvek od ARMAGEDONX » 25 lis 2006, 21:22

:idea:
Naposledy upravil(a) ARMAGEDONX dne 06 led 2007, 00:56, celkem upraveno 1 x.

Kvetoslavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kvetoslavek » 26 lis 2006, 12:08

hustyyyy.to ztraceni auta mi muzes nejak bliz popsat? :(
Go Hard or Go home!
ASTRA SRi 2.0 16v
Zatím plných 12 bodů....
Smrt AAA!

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 26 lis 2006, 16:57

Kvetoslavek píše:hustyyyy.to ztraceni auta mi muzes nejak bliz popsat? :(
no normálně pujde po ulici, omega mu vypadne z kapsy a nevšimne si toho :D

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 26 lis 2006, 18:25

Vojta píše:
no normálně pujde po ulici, omega mu vypadne z kapsy a nevšimne si toho :D
az ti bude padat z kapsy astra, rekni... ja pujdu za tebou a seberu si ji :lol: :lol: :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek

Odpovědět