BAZARY

Na co vše si dát pozor, rady při koupi ze zahraničí a další
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 21 črc 2006, 17:13

Vojta píše:koukám že to myslíš s automatem vážně, ale 1,6 je na to slabá bych řek...
no, porad lepsi 100 koniku nez 80 u dyzla ne?
pepca píše: 8) zdravím,v tomhle bazaru mají pěkný vozy,téměř vše je dotažený z venku,taky to mají již postavený na českých papírech,taky jsem tam kdysi něco okukoval,jinak je v Plzni astrulek jako máku,stačí se juknout v bazarech na jateční třídě,je jich tam několik,no a hlavně jsou bazary na rokycanský,směr Praha,nad oplem,ostatně budu v pondělí v oplu,tak se tam podívám co tam mají novýho. 8)
To bys byl moc laskaf, mrkni na tu s automatem za 139koliku, ta se mi libi 8) Koukal sem i na nemecky weby ale tam tech automatu v podobny cenovce moc neni :roll:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Reklama

pepca

Příspěvek od pepca » 21 črc 2006, 17:35

:wink: jo neboj,budu v Plzni,tak tam juknu :wink:

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 21 črc 2006, 17:36

milosh píše:
Vojta píše:koukám že to myslíš s automatem vážně, ale 1,6 je na to slabá bych řek...
no, porad lepsi 100 koniku nez 80 u dyzla ne?
no vono ne vždy jde o kilowatty....zrovna pro automat je potřeba krouťák...
Naposledy upravil(a) Vojta dne 21 črc 2006, 19:20, celkem upraveno 1 x.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 21 črc 2006, 18:54

Ja se v tom projedu a uvidim, ale kdyz koukam ze kombiky muzou jezdit i s 55kw, tak tech 100koniku, i kdyz ma beno mensi kroutak snad bude ok :wink:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 21 črc 2006, 19:21

milosh píše:Ja se v tom projedu a uvidim, ale kdyz koukam ze kombiky muzou jezdit i s 55kw, tak tech 100koniku, i kdyz ma beno mensi kroutak snad bude ok :wink:
to jo ale v manuálu, když automat tak silnej motor! to mi nikdo nerozmluví a taky to je pro ty komu je jedno kolik auto žere :wink:
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

manli2

Příspěvek od manli2 » 21 črc 2006, 19:23

milosh píše:Ja se v tom projedu a uvidim, ale kdyz koukam ze kombiky muzou jezdit i s 55kw, tak tech 100koniku, i kdyz ma beno mensi kroutak snad bude ok :wink:
njn ale manuálu řekneš že chceš přeřadit z 5 na trojku..... automatu než to dojde tak deš na brzdy a končíš s předjížděním :wink: a navít ten áááutomat je 4 kvalt ne :wink:
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 21 črc 2006, 19:30

mi prijde ze jste v tom nikdo nejel jen o tom pekne povidate :wink:
manli, neboj, i podradit jde prestoze mas automat :wink:

Ja stejne nejsem na 100% rozhodnuty ze ho vemu, vybiram vybiram 8) :D

manli2

Příspěvek od manli2 » 21 črc 2006, 19:33

milosh píše: manli, neboj, i podradit jde prestoze mas automat :wink:
:D
plnym sešlápnutím plynu.... no a co jako já to vim... já jen napsal
manli2 píše:automatu než to dojde tak deš na brzdy
a ne že nejde podřadit :wink:
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

Marky

Příspěvek od Marky » 22 črc 2006, 22:50

milosh píše:Mate nekdo zkusenost z koupi od autorizovaneho prodejce Opel?
prip. odkazy na stranky kde prodavaji astry servisovany u nich?
Ja kupoval astricku u AutoDobrovolny ve Velkem Mezirici a maximalni spokojenost. Vahali jsem mezi dvouma diesel astrickama a uplne me sokovali, kdyz mi dali klicky a at si to jedeme s manzelkou sami projet a ukazali, kde je to tak nejlepsi. Pak jsme si stejnym zpusobem otestovali druhou astru a vybrali jsem si. Velice dobre nas prekvapili, meli jsem skoro pocit, ze si kupujeme novy vuz (jinak foto z autosalonu mam v Club cars). Samozrejme auto servisovane u nich, serviska vsechny manualy, vyridili evidencni kontrolu, odhlaseni atd.
Po nakupu jsem po par dnech zjistil, ze mi neslape klima-deravy chladic, tak jsem jim volal a na naklady predchoziho majitele mi to opravili.

AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI » 22 črc 2006, 23:39

Koupe z autorizaku je sice drazsi, ale clovek ma zase celkem slusnou sanci ze si nekoupi nejakej sunt. Zkusenosti z autorizaku mam i s ojetejma autama pomerne slusny.
K tomu automatu - nic proti tomu nemam, do mesta je to sikovny. Nevyhoda je ze to ma vetsi ztraty v prevodech, jednotlivy rychlosti jsou dal od sebe (ctyrkvalt) a z toho plyne horsi pruznost. Diesel ma vyhodu ze krivka vykonu je uz od strednich otacek pomerne plocha zatimco u benzinu vykon roste strme az do vysokych otacek. Kdyz si pak vyneses maximalni mozny dostupny vykon v zavislosti na rychlosti tak na tom muze byt v prumeru lepe "slabsi" diesel nez "silnejsi" benzin.

kemo

Příspěvek od kemo » 26 úno 2007, 18:10

Ahoj lidi! Máte někdo skušenost s autobazarem Auto Lajza z Choceň Dvořisko? Líbí se mi tam jedna Astra combi, ale mam to tam přez 180km tak ať tam nejedu zbytečně! Předem dík!
Astra G Caravan 1.6 16V Edice 2000
r.v.2000,tm modrá metla,4x kotouč,4x ASR, AeroTwin,Philips Diamond Vision 5000K

lucasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lucasek » 20 čer 2007, 10:33

Ahoj Kemo, kupoval jsem tam v únoru Astru G Caravan rok 2000, najeto 109 500 Km, cena 155 000,-. Auto vypadalo velmi pěkně, skoro jako nový, při zkušební jízdě jsme zjistili že je trochu hlučný zadní ložisko a že bude potřeba vyměnit. To konec konců potvrdil i člověk z bazaru který to se mnou projížděl. Vše ostatní vypadalo OK. Bohužel až asi po 2 měsících jsem zjistil že nefunguje klima (auto jsem kupoval na začátku února a klimošku mě ani nenapadlo zkoušet )Samozřejmě že je kompresor totálně v háji + ještě děravý chladič. Zkouším ještě ze zoufalství podávat reklamaci, ale asi stejně nakonec neuspěju. Příště budu holt opatrnější
Astra G Caravan, 1,8 16V, 85 kw, r.v. 2000, stříbrná metalíza, Edice 100, Hella Black Magic....

kemo

Příspěvek od kemo » 20 čer 2007, 16:17

lucasek píše:Ahoj Kemo, kupoval jsem tam v únoru Astru G Caravan rok 2000, najeto 109 500 Km, cena 155 000,-. Auto vypadalo velmi pěkně, skoro jako nový, při zkušební jízdě jsme zjistili že je trochu hlučný zadní ložisko a že bude potřeba vyměnit. To konec konců potvrdil i člověk z bazaru který to se mnou projížděl. Vše ostatní vypadalo OK. Bohužel až asi po 2 měsících jsem zjistil že nefunguje klima (auto jsem kupoval na začátku února a klimošku mě ani nenapadlo zkoušet )Samozřejmě že je kompresor totálně v háji + ještě děravý chladič. Zkouším ještě ze zoufalství podávat reklamaci, ale asi stejně nakonec neuspěju. Příště budu holt opatrnější
Není náhodou stříbrná? Na tu jsem tam totiš jel a vzdal to kvůli tom ložisku! Nechtěl dát slevu!
Astra G Caravan 1.6 16V Edice 2000
r.v.2000,tm modrá metla,4x kotouč,4x ASR, AeroTwin,Philips Diamond Vision 5000K

lucasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lucasek » 22 čer 2007, 09:32

Jo, to je přesně ona... Já jsem ukecal slevu na to ložisko, ale s tou klimou jsem fakt nepočítal....
Astra G Caravan, 1,8 16V, 85 kw, r.v. 2000, stříbrná metalíza, Edice 100, Hella Black Magic....

Odpovědět