prechod na Astru J

Na co vše si dát pozor, rady při koupi ze zahraničí a další
Mirdas
Kontaktovat uživatele:

Re: prechod na Astru J

Příspěvek od Mirdas » 20 úno 2013, 22:38

po prolezení všech opelů na autosaloně jsem při porovnávání pachů nových aut zjistil, že prostě nesmrdí tolik jak ostatní 8) to škodovka, ford, chevy jsou na tom docela hůř... :(
Born From Jets

Reklama

Luboš X17DTL

Příspěvek od Luboš X17DTL » 21 úno 2013, 06:34

Byl jsem vyzvednout škodovku na saloně a nesmrděla. Sám mám ještě skoro dvouletého Seata a smrdí. Nejvíce v létě, jak se nahřeje.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583

Zralok

Příspěvek od Zralok » 21 úno 2013, 08:02

Já se bavil s učiteli ze dvou dopravních středních škol nezávisle na sobě. Obě školy mají z Hyundai i Kie auta na výuku autoprofesí se kterými nesmí do provozu. Oba se shodli že Hyundai je na tom co se týká zpracování lépe, ale i on když se odstrojí plasty vevnitř je vidět jak jsou škaredé sváry plné spon, plasty fušerácky přidělané. Je otázka jestli je to tím že to jsou testovací auta nebo je to obecné. Opel teď bude mít jako každý rok tu akci Opel 24h, kde bývají slušné slevy tak jsem si jen tak pro radost zkusil nakonfigurovat Astru J ST podle ceníku a myslím - vlastně vím i po výrazné slevě která bude v té akci bohužel mimo momentální finanční možnosti :cry: Ale nevadí G jezdí i slouží dobře, většina dražších položek je nedávno vyměněna tak ještě holt bude nějakou dobu sloužit (a snad i bez výrazných investic). Jak dlouho se uvidí. A až doslouží tak to asi zase bude něco už ojetého. Na voňavku se asi nezmůžu nikdy. Nemám náturu na to abych se zadlužoval. Na co nemám a nutně nepotřebuji si prostě nekoupím.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 21 úno 2013, 08:27

Zraloci souhlas, i kdyz bych na novy auto prachy asi casem dal stejne to jsou vyhozeny penize a ojety s par desitkama najetych km za polovicni cenu udela stejnou sluzbu :lol:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Odpovědět