Astra koupena, dekuju vsem za rady
Re: Astra koupena, dekuju vsem za rady
aha, no pak je vsechno v nejlepsim poradku
ta nevracejici se packa na blinkry je casty problem? pokud ji koupim nekde na vrakaci, aby na tom nebyla stejne...
a jeste: kdyz mam v sedacce kryt na airbag, muzu pocitat s tim, ze tam je, nebo je mozny, ze to je prazdny akorat jako priprava?
ta nevracejici se packa na blinkry je casty problem? pokud ji koupim nekde na vrakaci, aby na tom nebyla stejne...
a jeste: kdyz mam v sedacce kryt na airbag, muzu pocitat s tim, ze tam je, nebo je mozny, ze to je prazdny akorat jako priprava?
Astra G Caravan | 1999 | X16SZR
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosim o nazor na G caravan 1,6 16V
To řiká ten, kterej teď brečí nad opravou svýho koncernovýho vozítka... Nic novýhowolf píše:dik, taky jsem si ho vyvzdoroval, uz tyden posloucham v praci, ze opla si muze koupit akorat idiot
Jinak, gratuluju k Astře
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
Urcite koncernisti, o nich si taky myslime sve, to mas vsude a hlavne to neres, bezna rivalitawolf_ píše:taky jsem si ho vyvzdoroval, uz tyden posloucham v praci, ze opla si muze koupit akorat idiot
Packu mas za hubicku je to nejake stovka a vymena jednoducha, casty problem to urcite neni.
Kdyz tam mas na sedacce kryt, tak ho tam mas, pokud nebyl vystrelen a zakamuflovaan.
X16XEL - toho jsem se taky bál, ale šel jsem do toho s tím, že mu kdyžtak oleje dopřeju. Zatím jsem doléval jen jednou a to po 15tis km, kdy z horní rysky ubylo přesně mezi rysky. Ani bych to nedoléval (protože mě stejně za měsíc čekala výměna), ale na dálnici mi po ujetí 80km hlásil CC kontrolu motorového oleje, tak jsem jí holce přece jen dopřál.Zigi píše:Trošku bych se obával motoru X16XEL ( vím že ne každému bere olej ), ale já osobně bych ho nechtěl
Resumé - je to kus od kusu, já měl snad štěstí.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Mě se X16XEL líbí ,až na absenci elektronicky ovládané škrtící klapky.Problémy s volnoběhem.Jinak spokojenost.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
- Mojmec11
Možná chtěl taky vědět jestli je aktivní.wolf_ píše:aha, no pak je vsechno v nejlepsim poradku
Já mám u spolujezdce taky bágl,ale asi není aktivní,z venku jako kdyby nebyl.Ale já ho našel.
Ale jako auto bez klimy
wolf_ : do sedačky se dostaneš zezadu a tam bys ho měl vidět aspoň kabel k němu, sedačku lze lehce ,,otevřít zezadu" je to ukončeno dole zezadu sedačky jakoby zacvaklé v sedačce.Já to nevěděl než mi to jeden člen ukázal živě.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
Jak nevidis? Jak nasel?Mojmec11 píše:Já mám u spolujezdce taky bágl,ale asi není aktivní,z venku jako kdyby nebyl.Ale já ho našel.
Jak víš že není aktivní ?
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
PRODEJ moje coupe Z22SE
- Mojmec11
Na palubovce ani nikde není nálepka ani nápis Airbag,ani v plastu není na první pohled vidět prolis,jen když víš kde je a z určitého úhlu.
Pokud vyndám přihrádku spolujezdce,tak je vidět bágl pod palubovkou.Jelikož k němu vede kabel,beru to jako že je aktivní.Nechce se mi kvůli tomu na diag.
Pokud vyndám přihrádku spolujezdce,tak je vidět bágl pod palubovkou.Jelikož k němu vede kabel,beru to jako že je aktivní.Nechce se mi kvůli tomu na diag.
Já tam nápis už taky nemám skoro vidět.
PRODEJ moje coupe Z22SE
PRODEJ moje coupe Z22SE
..gratulace k novému vozu, jo za 50 vypada dobře, pokud jezdíš v klidu a jestli jsi měl p206 1.1 nebo 1.4, tak myslím, že budeš i s tímto motorem spokojený! Měl jsem ho v původní astře F (ta byla ale o cca 200kg lehčí) a byl to super motor na dálky, po městě díky dlouhým převodům moc nejede, ale zase moc nežere! Já se rozhodoval mezi tímto 1.6 55kw a 1.4 66kw a rozhodlo to, že jsem v srpnu 2009 za 50 objevil sice 3dv ale 1.4 kompletně vyservisovanou po vdově, jinak bych také šel do té samé co máš ty...
Ford Focus turnier 2003 swiss edition 1.8 16V
Opel Astra caravan 1999 1.6i
Opel Astra caravan 1999 1.6i
jj, koncernisti a bmwMarky píše:Urcite koncernisti
klima by se urcite uzila, ale stazeny okynka taky fungujou mrtvolky ja nezeru, ani nenatahuju na volantZigi píše:škoda že nemá klimu a koženej volant
dikadam09 píše:do sedačky se dostaneš zezadu a tam bys ho měl vidět aspoň kabel k němu
byl to 1,9D a melo to stejny vykon jako tohle, samozrejme to s tim autem cvicilo trochu jinak, nicmene myslim, ze si zvyknu, i kdyz na 5,5/km se asi nedostanucarPWR píše:..pokud jezdíš v klidu a jestli jsi měl p206 1.1 nebo 1.4, tak myslím, že budeš i s tímto motorem spokojený!
za vsechny gratulace dekuju neadresne, at to nemusim vypisovat
Astra G Caravan | 1999 | X16SZR
- LEGEND007
- Kontaktovat uživatele:
jééééééééééééj, ja mám takú istú farbu, len motor X16XEL, vitaj v klube zelených xe xe xe
Astra H caravan 1,9CDTI r.v.2005, môj sivý myšiak
Astra G caravan 1.6 16V X16XEL r.v.1999 - Béjvalka
MULTI ENIM SUNT VOCATI, PAUCI VERO ELECTI.
Moja ex
Astra G caravan 1.6 16V X16XEL r.v.1999 - Béjvalka
MULTI ENIM SUNT VOCATI, PAUCI VERO ELECTI.
Moja ex