co je to platný když je to libofka když je 8 let stará? já koupil v normálnim bazaru taky "libofku" doveženou z německa za 166000 ale 3 roky staroupepca píše: a to je dovežené z německa,kdo ví kolik si přihodil bazar jinak jsem je okukoval,jsou to vážně libovky.
České stránky s nabídkou Aster
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
co se dá dělat,tady jsme holt kousek za západní hranicí.Vojta píše:co je to platný když je to libofka když je 8 let stará? já koupil v normálnim bazaru taky "libofku" doveženou z německa za 166000 ale 3 roky staroupepca píše: a to je dovežené z německa,kdo ví kolik si přihodil bazar jinak jsem je okukoval,jsou to vážně libovky.
musíš taky pouvažovaz že ceny se liší region od regionu.... a tohle je u nás normální cena...Vojta píše:co je to platný když je to libofka když je 8 let stará? já koupil v normálnim bazaru taky "libofku" doveženou z německa za 166000 ale 3 roky staroupepca píše: a to je dovežené z německa,kdo ví kolik si přihodil bazar jinak jsem je okukoval,jsou to vážně libovky.
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
ani po měsící sem ještě na nic nepřišel, tak snad ani nepřijduAstraDTI píše:Ja se na auta se super vyhodnou cenou vubec nedivam. Vetsinou je v tom nejakej drobnej hacek kterej clovek zjisti casem. Nejlepsi je brat neco s cenou okolo prumeru pri dany vybave, adt. Muj nazor, nekamenovat
No preju ti aby vse bylo OK, ale vim o dost autech dovezenejch z D ktery se tvarily jako super kup a nakonec se treba ukazalo ze serviska je zfalsovana, kilometry stoceny, ...Vojta píše:ani po měsící sem ještě na nic nepřišel, tak snad ani nepřijduAstraDTI píše:Ja se na auta se super vyhodnou cenou vubec nedivam. Vetsinou je v tom nejakej drobnej hacek kterej clovek zjisti casem. Nejlepsi je brat neco s cenou okolo prumeru pri dany vybave, adt. Muj nazor, nekamenovat
no myslim že těch mejch 140tis za 3 roky je dost, nedokážu si představit že by někdo najel třeba víc než 200tis za 3 roky...a na autě to nebylo poznat...
Blbe fungovaly nektery pokrocily funkce (napr. nastaveni startovani na urcitou hodinu - aby clovek rano nasednul do vyhratyho auta). Takovyhle veci u BMW ovlada jednotka umistena v palubovce. Pri napojeni na diagnostiku se zjistilo ze palubka byla menena. Svetylko ktery ma takovej "podvod" signalizovat bylo vyrazeno z provozu. Skutecny najety km se daj u novejch BMW zjistit z nejaky pameti v RJ a soft na to by meli mit jenom vyhradni dovozci BMW.Vojta píše:a jakym hrábáním v elektrice se zjišťuje kolik to má najeto?