Astra s automatem
- Reklama
Podělat se samozřejmě může, záleží na předchozí údržbě. pokud je dobrá, není se čeho bát. Jednou jsem jezdil na Omeze A a měla kolem 400tkm a automat v pohodě. Na našem starém Citroenu XM se podělal, ale právě proto, že majitel neměnil olej.
Teď mám Vectru B manuál, ale automat je automat. Je třeba ale počítat s tím, že se trošku zhorší dynamika a zvýší spotřeba ( tak o litr). Nutnost měnit olej.
Někde se uvádí, že převodovka má doživotní náplň ( to ale znamená tak 100tkm).
Teď mám Vectru B manuál, ale automat je automat. Je třeba ale počítat s tím, že se trošku zhorší dynamika a zvýší spotřeba ( tak o litr). Nutnost měnit olej.
Někde se uvádí, že převodovka má doživotní náplň ( to ale znamená tak 100tkm).
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tady se taky dobre debatuje o automatu
http://www.opelclubrenbau.cz/e107_plugi ... .php?55553
spotreba motoru 1.6 16v s automatem 8l po Praze to jde ne?
http://www.opelclubrenbau.cz/e107_plugi ... .php?55553
spotreba motoru 1.6 16v s automatem 8l po Praze to jde ne?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
DSG
Tojo posledni automaty uz nejsou automaty jaky byli driv. jso to robotizovany primo razeny prevodovky se dvema spojkama. ma to treba nova aktavka a jiny novejsi vw. dokaze to zrychlit z 0 na 100 rychlejc nez prumernej ridic a stejne tak spotreba je az o 0,3l nizsi. jezdil sem s tim a je to pekny, ale nema to takovej ten plynulej chod. je proste cejtit ze tam neco radi. Nejlepsi jsou podle me CVT prevodovky, ktery maj jen o neco vyssi ztraty nez primorazene prevodovky. Je to vlastne remen na dvou kuzelovych remenicich. jezdil sem s tim a funguje to prazvlastne. obcas se stane ze auto zrychluje a pritom otacky nestoupaji. je to takovy zvlastni, ale naprosto plynuly, v automatickym rezimu si to radi jak chce po uplne malejch skocich, nebo jde prepnout na poloatomat s virtualnimi 5ti stupni.