350 s plnohodnotnou rezervouVojta píše:Astra H má 380 litrů a ne 350
Astra H kolem 9500-10000Euro
- Reklama
Díval jsem se na Focuse,ale oproti Hčku je zvenku hnusnej...teda dle mého vkusu ikdyž je mi to defacto jedno.Moje preference jsou:
1.Cena
2.Diesel ikdyž zase s mými km ročne je to jedno
3.náhradní díly,pojištění atd.
4.spolehlivost
5.ne malé auto a ne velkou loď pač řidič moc extra dobrej nejsem
6.Je mi 30 a rodina ještě není tak by teoreticky stačil i 3dveřák,ale zase za tu dobu co to auto plánuji mít se něco třebas najde
No a prostě koukal jsem postupně na všechna auta a tak ta Astra vychází asi nejlíp když ta C5ka je na mě moc velká a Fabiacombi zase užšší uvnitř předpokládám... .
Nejsem žádný autofil a prostě auto beru jen jako věc kterou potřebuji mít (safra to se tu na foru asi moc nenosí ),ale zase prostě to Hčko se mi dost líbí u nás to má jedna firma asi 15Aster v autoparku a 2-3Hčka ta mjsou a jsou fakt dost pěkná a ta spotřeba co vím sedí kolem 5l kombinovaná...jak mě to s dieslem půjde nevím,sice si matně pamatuji lenost 1.7D Vectry 97 co měl otec...ale čekám že to bude aspoň o chlup lepší jak s mojí stařičkou 1.6 16V Corolou byť ta je zase lehčí... .Prostě chci krapet větší novější auto a aby tolik nežralo a jezdilo mi pár let bez problémů....safra nechci nakonec Mrcka?
1.Cena
2.Diesel ikdyž zase s mými km ročne je to jedno
3.náhradní díly,pojištění atd.
4.spolehlivost
5.ne malé auto a ne velkou loď pač řidič moc extra dobrej nejsem
6.Je mi 30 a rodina ještě není tak by teoreticky stačil i 3dveřák,ale zase za tu dobu co to auto plánuji mít se něco třebas najde
No a prostě koukal jsem postupně na všechna auta a tak ta Astra vychází asi nejlíp když ta C5ka je na mě moc velká a Fabiacombi zase užšší uvnitř předpokládám... .
Nejsem žádný autofil a prostě auto beru jen jako věc kterou potřebuji mít (safra to se tu na foru asi moc nenosí ),ale zase prostě to Hčko se mi dost líbí u nás to má jedna firma asi 15Aster v autoparku a 2-3Hčka ta mjsou a jsou fakt dost pěkná a ta spotřeba co vím sedí kolem 5l kombinovaná...jak mě to s dieslem půjde nevím,sice si matně pamatuji lenost 1.7D Vectry 97 co měl otec...ale čekám že to bude aspoň o chlup lepší jak s mojí stařičkou 1.6 16V Corolou byť ta je zase lehčí... .Prostě chci krapet větší novější auto a aby tolik nežralo a jezdilo mi pár let bez problémů....safra nechci nakonec Mrcka?
G myslíš tu klasiku?No tam se mi teda nelíbí ten kufr a jak jsem psal mám 3dvéřovou Corolu a nějak jsme si zvykl že mám prostě vajíčko jako kufr tak se trošku bojím těch plochých sedanů a combík zase by to řešil,ale Hčko mi přijde víc sexy...světlomety,předek atd... .Ale ne,zase 1.7CDTi je na mobile.de v Gčku sedanu vcelku málo tak nevím.... .Právě se divím že o Hčku je toho tady tka málo a i lidi co si kupují nové Astry raději vemou novou nežli trošku jeté Hčko...asi něco na tom bude jen já nevím co... .Vojta píše:a co astra G, ta je mimo mísu?
G myslim tu co tady maj všichni, tzn. rv 1998 až víc, ted se prodává pod označením classic, je pravda že kulatá opravdu neni, proč chceš jenom 1.7? Kvůli pov. ruč.? Háčko tady má málo lidí bo to je forum o géčku, ne kvůli tomu že by to bylo špatný auto...David2007 píše:G myslíš tu klasiku?No tam se mi teda nelíbí ten kufr a jak jsem psal mám 3dvéřovou Corolu a nějak jsme si zvykl že mám prostě vajíčko jako kufr tak se trošku bojím těch plochých sedanů a combík zase by to řešil,ale Hčko mi přijde víc sexy...světlomety,předek atd... .Ale ne,zase 1.7CDTi je na mobile.de v Gčku sedanu vcelku málo tak nevím.... .Právě se divím že o Hčku je toho tady tka málo a i lidi co si kupují nové Astry raději vemou novou nežli trošku jeté Hčko...asi něco na tom bude jen já nevím co... .Vojta píše:a co astra G, ta je mimo mísu?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
No ostřejší jízda u mě moc není,spíš lajdácká .Ale prostě i tak když si vemu že nové Hčko bude snad do 300tis za 05ku do Března s nějakými 60-90tis. km(pokud se zadaří),tak radši počkám,ne?manli2 píše:psal že chce 1.7 kvůli ručeníVojta píše:spíš 2.2 dti
a jinak stejně ta 1.7 má menší spotřebu než 2.2... ovšem při ostřejší jízde zase vede 2.2 to je fakt...
pov ruč neni důvod, člověk kterej kupuje auto za 300 tis nemůže argumentovat nějakejma 2000 ročně, to je prostě nesmyslná berlička, já jezdim za průměr 6.3 a to je většina po městě a jízdy nad 130 po R10 (miluju když jedu do kopce 140, v zrcátku zahlídnu nějkýho letce, dupnu na plyn a když je na mojí úrovni tak mu dochází dech a zase se začne vzdalovat v zrcátku )...myslim že 2.2 bude jezdit za velmi podobnou spotřebumanli2 píše:psal že chce 1.7 kvůli ručeníVojta píše:spíš 2.2 dti
a jinak stejně ta 1.7 má menší spotřebu než 2.2... ovšem při ostřejší jízde zase vede 2.2 to je fakt...
Njn,každý preferujeme něco jiného já si spočítám že těch 2tis je po dobu 7let 14tis + řekněme 1litr na 100km je 30Kč při 25 000km ročně 7500Kč x 7let je 52.5 což je řekněme 65tis v pruběhu 7let a prostě když už se mám teďka finančně šponovat na novější auto a vcelku se mi vydělávat daří tak to nemusí být pak pravda...tak to prostě je a vycházím ztoho že teďka do toho sice dost narvu,ale budu mít vcelku super autíčko doufám pokud se mi pak přestane dařit tak jej i tka ufinancuji (spotřeba,ručení atd.) .Opravy tam nevím obecně jak se asi něco stane s motorem tak jsem u dieslu v pytly,co? Zase diesel by mě v Hčku mohl dlouho vydržet,ne?Vojta píše:pov ruč neni důvod, člověk kterej kupuje auto za 300 tis nemůže argumentovat nějakejma 2000 ročně, to je prostě nesmyslná berlička, já jezdim za průměr 6.3 a to je většina po městě a jízdy nad 130 po R10 (miluju když jedu do kopce 140, v zrcátku zahlídnu nějkýho letce, dupnu na plyn a když je na mojí úrovni tak mu dochází dech a zase se začne vzdalovat v zrcátku )...myslim že 2.2 bude jezdit za velmi podobnou spotřebumanli2 píše:psal že chce 1.7 kvůli ručeníVojta píše:spíš 2.2 dti
těžko radit, rozhodně astra H 1.7cdti 74kw neni špatná volba, a co 1.3 cdti? ta má 1248 ccm takže pov ruč jak na felicii...
To jsem taky trošku zvažoval,ale zase jsem zvyklej na tu 1.6ku 16V a tam by mě to mohlo u těžššího auta vadit...prostě snad dosáhnu cíle a drobet si polepším...snad to nebude mít tak jedovaté brzdy jako ta stará Corola .Vojta píše:těžko radit, rozhodně astra H 1.7cdti 74kw neni špatná volba, a co 1.3 cdti? ta má 1248 ccm takže pov ruč jak na felicii...
- Zdeněk Lbc