ta izolace je roztrzena na kousku (asi pri ukonu nejakem) cili to je dle me OK.
Dvere dovirali dobre a i pozice se zda byt OK (neovisaj ani neprecuhuji).
Cena je k diskuzi , lidi co myslite?
Pokud to bylo strelene zepredu, viz dale co bylo psano vyse - hlavne motor, bych za to nedal vice nez 100 000 Kc, a to i presto, ze je to 74 kW A to bych si to jeste poradne proklepnul, protoze auto bourane na predek uz muze delat problemy stale - nikdy jeden nevi, co vse se stalo s napravou, co vse jeste muze diky narazu v motoru odejit.
Opel Astra Caravan 2.0 DI (X20DTL) 16V/60 kW
(10/1998)
sedadla a volant maji znamky opotrebeni ve vetsi mire nez moje astra (taky mam kolem 140tisic). Sedadla vrzou (me vubec) ale treba ji mel 130 kilovej nemeckej Horst...
dle tebe bylo bourane na predek....myslis ze hodne nebo to odnesla jenom kapota a naraznik???vnitrek a nosniky vapdaji normal??co ta vetsi mezera mezi naraznikem a kapotou??spatne posazena kapota pri vymene??
no prave ze nevim.....vypada to nak nedodelane kdyz nedoseda kapota....a vrzajici sedacky teda rozhodne nechci!!!!sedel sem ve stejne astre a taky vrzaly...ale vsechno tam bylo divne od dveri po motor takze nic nebylo a cena byla cca145..
no moje stala 190 ale nevrzou sedacky. Ale je ji nekoupil moc vyhodne....
Tehdy jsem nevedel na co dat pozor.....
Kazdopadne jedna vec: kupujes auto kolem 130 tisic takze na kazdem neco najdes spatnyho, pac jinak nebude stat 130 ale 300. Jde jen o to co je dulezite pro tebe a co jsi ochoten ozelet.... Treba pro me vybava nebyla dulezita pac jsem si ji dodelal.... ale treba motor a sedacky mam v pohode...Zase lak byl spatnej, ale po oderkach (parkuji venku ve meste) stejne pode k lakyrovi....
myslite ze v cene koupim neco lepsiho??ozelel bych asi jenom ten motor, ktery asi jenom tak vycistim a sedacky, nevim promazu, ale nelibi se mi to...ale zase na druhou stranu je mohli promazat oni a nikdo by se nic nedozvedel ze...dobre je ze ma pomerne nove kotouce a desky..a ze dvere pracuji jako origoš...nesnaším, když se jedna zavíraji tka adruhe onak..