Astra G na Autoscout
Astra G na Autoscout
Co říkáte na tuhle astru? Přijde mi nějak moc levná a německy neumím. Není u ní např. motor v pr... nebo je to nějaký podfuk? A taky mi nějak nesedí rok výroby. Je to v Belgii ale možná pokud je to auto opravdu tak jak píšou tak bych možná byl ochotný zajet až tam.
Zatím astru nemám, ale chci ji
- Reklama
Tak před chvílí ten inzerát zmizel. Byla to 5dv. astra G v černé metalíze 1,7 CDTi sport psali že je 03/2006 a měla automatickou klimu, litá kola origo, xenony, najeto myslím 67 tis km, centrál, tempomat atd atd. Byly tam fotky a opravdu byla CDTi - tj. to co se dává do Astry H a Classica a vypadala moc fajnově až jsem slintal. A cena 3800 Euro . Takže to byl buď podfuk nebo už byla prodaná a inzerát byl stažen.
No mi se právě taky moc líbila ale ta cena a rok výroby i ty km se mi nějak nezdály. Ale pokud by byla tak jak tam psali tak asi pro ni jedu. Momentálně jsem sice nákup auta odložil na neurčito, ale jak jsem zahlídl tu astru tak bych do ní asi šel. Ale hned mi bylo jasné že by to buď nesedělo nebo že už bude pryč. Takže zase nic a opět se nákup auta odkládá na neurčito.gErda píše:jeste sem ho tam zahlid ten inzerat ale na to jak vypadala a co to bylo se mi to zdalo nejaky podivny, byla moc hezka