A koupil jsi ji pod 100 litru?Zigi píše:Treba koupil havarku a opravil doma na koleni
Jaké jsou šance na koupi?
Re: Jaké jsou šance na koupi?
--- Astra G '98 1.4 16V ---
- Reklama
Jestli jeste o nejake takove vis a klidne totalne hole, tak ji beru, potrebuji neco pro manzelku a rodice na pojizdeni po meste, takze nejradeji 1,2. Hold jsi mel stesti, protoze to je fakt fantasticka cena .CUBErt píše:Já koupil svoji astru za 60.000,- od známého...ale je úplně holá ale zase za ty prachy se prodavaj i felicie...
Takovejch by nas bylo, vic nez dva . Mozna za šede by mohla bejt i bez kol, bez sedacek a volantu .Marky píše:Jestli jeste o nejake takove vis a klidne totalne hole, tak ji beru, potrebuji neco pro manzelku a rodice na pojizdeni po meste, takze nejradeji 1,2. Hold jsi mel stesti, protoze to je fakt fantasticka cena .CUBErt píše:Já koupil svoji astru za 60.000,- od známého...ale je úplně holá ale zase za ty prachy se prodavaj i felicie...
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Ono bude asi hodne zalezet, kdo a jak s tim autem zachazel, ja mel efko a pri 200 000 km tam byli jete predni kotouce original od vyroby, ale byli pred vymenou.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
jasne,to jsi je menil po kratke dobe ty,ne?? dale kupujici musi vetsinou pripocitat treba desticky,komplet rozvody,filtry,naplne,nejakou mensi opravu...Neni dobre kupovat auto a nemit v zaloze ani korunu.Ja jsem se dostal po dvou letech provozu i s porizovaci cenou k 170tis kc.Co vy??
1,6 16V XEL 100PS 4xAirbag,klima,ABS...vsak to znate -)
Ja zatim (tuk, tuk, tuk) temer po roce provozu investoval krome standartni vymeny oleje a filtru do astricky 1600Kc za tycky stabilizatoru, takze jsem maximalne spokojen . Opravdu se zatim naplnilo, to co mi rikali u opelu pri koupi, ze je to auto bez investic (jeste aby ne, kdyz to bylo po servisni prohlidce) a navic to bylo vcetne zimaku na plechacich.
Porad je ale lepsi koupit káru treba za 80tis. s tim, že mám připraveno dvacet na výdaje, nez koupit za 110tis. a tech 10 - 20 tis. das stejne. Malokde a malokdo ti zaruci ze kdyz koupis auto za vic, tak automaticky nebudes muset nic investovat. Protoze jak tady bylo psano, auto za sto neni zas tak za malo, aby ses na nej po koupi vykaslal a hned jenom jezdil protoze chces aby taky nakej ten rok jeste vydrzelo, cili at je za 80 nebo 100, stav bude mit cca podobnej a preventivne vymenis vsechny veci co tu byly receny (rozvody, flitry, naplne, atd...). Kdyz ti budou v bazaru tvrdit ze je auto bez investic, stezi jim budu verit, ta vyssi cena bude maximalne za to, ze to auto vypada opticky lepe a je umyty. To radsi koupim jako CUBErt za min a pak s cistym svedomim do toho transparentne neco narvu a budu vedet presny stav vymenenych soucastek, za kolik a jak dlouho vydrzi. Tot muj nazor. Vychazim ze strachu ze koupim auto v "lepsim" stavu za vic a pak do nej stejne narvu spoustu prachu, protoze 8 let stary auto je 8 let stary. Resenim je pak napriklad nakup od autorizovaneho servisu, kde je odpovidajici stav vozu zarucen, ale i zde se muzou najit vyjimky.
Jestli to je na me, tak se zbytecne rozohnujes, ja jsem take pocital, ze do toho budu prece jen muset neco vrazit, jako do predchozich aut i kdyz jsem doufal, ze ne. Druha vec je, ze jsem prece jen chtel verit, kdyz to auto je z autorizaku, ze bude v poradku a oni budou seriozni a vyplatilo se mi to. Po par dnech jsem zjistil, ze nefunguje klima, tak jsme tam zavolal a oni mi na naklady predchoziho majitele udelali vymenu.
Jinak jeste doplnim - vyjimku co potvrzuje pravidlo
Takto to vypadalo, kdyz jsme ji videli poprve, zadna krasavice a byla dost opticky zenedbana, ale presto jsme rekli ano.
Takto uz vypadala po jejich peci a naslednem prodeji.
Jinak jeste doplnim - vyjimku co potvrzuje pravidlo
Takto to vypadalo, kdyz jsme ji videli poprve, zadna krasavice a byla dost opticky zenedbana, ale presto jsme rekli ano.
Takto uz vypadala po jejich peci a naslednem prodeji.
To Marky: jestli byla castka za tvoji Astru stejná tehdy kdyz si ji poprve videl s castkou za kterou si ji skutecne koupil (kdyz uz byla nalestena v autosalonu), pak je to v poradku. Jinak by se mi to nelibilo, protoze nemam rad takovy ty upravy ktery ti realne nezvysi hodnotu auta, ale delaj se jenom proto aby z toho salon (bazar) vyrejzoval co nejvice.
A jeste jedna vec me prekvapila, jak to realne probehlo s opravou ty klimy, opravdu to platil ten predchozi majitel (cili snizil pozadovanou cenu) nebo to bylo na vrub servisu nebo jeste jinak?
Jinak mas pekne auto a urcite se nerozohnuju, ani muj prispevek nebyl presne adresovany, ale jen tak do placu Jen predchazim zbytecnym nedorozumenim, protoze zatim stále jsem jeste majitelem vozu Toyota a mam zkusenosti s problemem tamejsiho rozdeleni fór, a sem uz to dorazilo taky - No nejsem ja smolar kdyz chci Astru-G ???
A jeste jedna vec me prekvapila, jak to realne probehlo s opravou ty klimy, opravdu to platil ten predchozi majitel (cili snizil pozadovanou cenu) nebo to bylo na vrub servisu nebo jeste jinak?
Jinak mas pekne auto a urcite se nerozohnuju, ani muj prispevek nebyl presne adresovany, ale jen tak do placu Jen predchazim zbytecnym nedorozumenim, protoze zatim stále jsem jeste majitelem vozu Toyota a mam zkusenosti s problemem tamejsiho rozdeleni fór, a sem uz to dorazilo taky - No nejsem ja smolar kdyz chci Astru-G ???
2 CoolXman: Myslíš jako že ti v bazaru daj zadarmo navíc třeba rádio, navigaci, páku na volant a jiné hajzly ? Tak to se opravdu vyplatí takové auto koupit . Bohužel jsou lidi co na to slyší. Třeba moje máma se rozhodla a jela koupit auto do bazaru ( AAA ) a prodavač v košilce jí dal k autí zadarmo rádio ( nehoráznej SHIT ) a páku na volant. Bohužel byla naivní a oblbnutá vstřícností prodavače a auto vzala. Když jsme pak ale studovali leasingovou smlouvu a podrobný rozpis ceny automobilu, jehož cena na place byla 150000!!!, tak jsme se nestačili divit nad položkami jako...provize autobazaru 40.000,- , autorádio ( naprostej SHIT ) 5000,- a páka na volant ( ta co jí otevře i malé dítě ) za skvělých 2500,- . Konečná cena po zkončení leasingu měla být skromných 280.000,- to už mě dorazilo tak jsem mámu okamžitě hnal k odstoupení od smlouvy. Takže všechny tyhle super věcičky zdarma....to jsou NEHORÁZNÝ KECY. Vím že to sem nepatří, ale musel jsem se s Vámi podělit o svoji zkušenost s těmahle super bonusama ZDARMA.
Cena za auto byla opravdu stejna i po tom vycisteni z venku, zevnitr a nalesteni. Dokonce zeretusovali skrabanec, ktery byl na kapote, kdyz jsme uvidel auto pri placeni zatazene v autosalonu, tak jsem nestacil valit oci a neveril jsem, ze toto auto jsme si s manzelkou vybrali. Uplne jine auto a vstricnost jejich sefa byla takova, ze jsem myslel, ze fakt kupujeme nove auto. Auto bylo v servisu prohlidnuto a pry drobne nedostatky odstraneny, vse na naklady predchozijo majitel .CoolXman píše:To Marky: jestli byla castka za tvoji Astru stejná tehdy kdyz si ji poprve videl s castkou za kterou si ji skutecne koupil (kdyz uz byla nalestena v autosalonu), pak je to v poradku.
Po tydnu jsem zjistil, ze nejde klima a nesviti zarovicka, tak jsem tam volal a vysli mi maximaln vstric, opravili vsechno co jsem pozadoval a slo to za predchozim majitelem, ktery si tam kupoval novou astru. V servisu mi rekli, ze to samozrejme bude vymeneno, a ze si to strhnou z ceny vozu, nakonec majitel prisel s tim, aby se ten chladic dal z jeho auta a on si to pak nejak vyresi. Mohl jsem s tim nesouhlasit, ale jsem mekota, predchoziho majitele se mi zzelelo, tak jsem s tim souhlasil .