a co tato, tu by si nechtěl??
http://www.auto-re.cz/index.php?action=details&ID=546
Astra H kolem 9500-10000Euro
- james11
- Kontaktovat uživatele:
<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252
- Reklama
Otazka co to znamena tuknute, mam zkusenost, ze pod timto pojmem mysli kazdy uplne neco jineho. Kamos takto kupoval auto udajne lehce tuknuteho na zadek a potom co mu to tahlo doprava, tak byl v autorizovanem servisu a byl zdesen. Auto bylo bourane zezadu i zepredu a rovnane na stolici, hold takovy maly tukanec . Pravda je, ze pry to nebylo zmastene, ale dali si na tom zalezeti, ale airbagy tam take davali nove. Paradox je, ze v tom autorizaku mu rekli, ze tam zrovna prodali stejne auto nebourane se serviskou a za mene penez. Pokud to bylo bourane, tak to chce aby to prohlidl nekdo, kdo takova bourana auta opravuje, bude vedet kam se presne podivat a dokaze ten tuknec ohodnotit. Osobne bych ale bourane auto, ktere nevim jak, kam a v jakem rozsahu bylo bourane nekupoval.David2007 píše:Podle mě fotky nemá,ale je fakt že mě nenapadlo se ho nato ptát.
Nadruhou stranu si myslím že celou čtvrtku neměnil a spíš to bylo opravdu jen ťuknuté.Otázkou je jestli jsou tam airbagy vpořádku(jestli jsou už vystřelené či ne - na to se ho ještě optám) aby nesvítily od toho kontrolky,což jsem při jízdě nezaznamenal.
já si teda pod ťuknutím nepředstavuju bouchlý bagy...to už musela bejt trochu ránaDavid2007 píše:Podle mě fotky nemá,ale je fakt že mě nenapadlo se ho nato ptát.
Nadruhou stranu si myslím že celou čtvrtku neměnil a spíš to bylo opravdu jen ťuknuté.Otázkou je jestli jsou tam airbagy vpořádku(jestli jsou už vystřelené či ne - na to se ho ještě optám) aby nesvítily od toho kontrolky,což jsem při jízdě nezaznamenal.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz