http://www.auto-re.cz/index.php?action=details&ID=546

Otazka co to znamena tuknute, mam zkusenost, ze pod timto pojmem mysli kazdy uplne neco jineho. Kamos takto kupoval auto udajne lehce tuknuteho na zadek a potom co mu to tahlo doprava, tak byl v autorizovanem servisu a byl zdesen. Auto bylo bourane zezadu i zepredu a rovnane na stolici, hold takovy maly tukanecDavid2007 píše:Podle mě fotky nemá,ale je fakt že mě nenapadlo se ho nato ptát.
Nadruhou stranu si myslím že celou čtvrtku neměnil a spíš to bylo opravdu jen ťuknuté.Otázkou je jestli jsou tam airbagy vpořádku(jestli jsou už vystřelené či ne - na to se ho ještě optám) aby nesvítily od toho kontrolky,což jsem při jízdě nezaznamenal.
já si teda pod ťuknutím nepředstavuju bouchlý bagy...to už musela bejt trochu ránaDavid2007 píše:Podle mě fotky nemá,ale je fakt že mě nenapadlo se ho nato ptát.
Nadruhou stranu si myslím že celou čtvrtku neměnil a spíš to bylo opravdu jen ťuknuté.Otázkou je jestli jsou tam airbagy vpořádku(jestli jsou už vystřelené či ne - na to se ho ještě optám) aby nesvítily od toho kontrolky,což jsem při jízdě nezaznamenal.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |