BAZAR
- Reklama
- Princ William
Re: BAZAR
myslíš vyberauto.cz? pokud ano tak tam je to uplně běžný, tam je 99% aut přetočenejch, nižší střední třída má kolem 120, a střední třída kolem 180tis...vždy by se mělo počítat že ojetý auto má v průměru 20tis/rok, co je pod tak je podezřelýbobik52 píše:AHOJ LIDI KOUPIL JSEM V BAZARU V MOSTĚ POD BRUKLINEM ASTRU A DNESKA JSEM ZJISTIL ŽE TO MA PŘETOČENY KM TAK JSI DEJTE NATO POZOR HLAVNE NA TEN BAZAR AHOJ
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
vyberauto
Ja mam s nima taky blbou zkusenost[vyberauto.cz,Most]Na tipcars se me libil focus combi a tak jsem tam zavolal jestli je v perfekt stavu, ze to mam 180 km tak at nejedu zbytecne,rekli ze jo a kdyz jsem tam prijel ta k byl cely prorezly.Ale neco spatny pro neco dobry,po teto zkusenosti s Focusem jsem se rozhod pro Astru a nelituji.Mam 1999 Caravan a nikde ani kousek rzi.Na ten bazar si dejte bacha!!!!!!!!
Astra G Caravan 1.6 16V
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
// presunuto Milosh
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
cus chlapy,kupoval jsem ve vyberauto a jsem spokojeny..je fakt,ze jsem jednou nacapal v kanclu majitele,jak si v klidu pretaci tachac(rychle to schoval),ale na druhou stranu,ktery bazar to nedela.I zde se da poridit slusne auto a hlavne za dobry peniz,jinak je pravda,ze vetsina aut je v horsim stavu.Dalsi vec je,ze vubec nedelaly problemy,kdyz jsem objevil a potreboval odstanit zavadu co se tyce airbagu a klilmatizace-super ochota.Jsem z Mostu,takze tam obcas mrknu na nejake to auticko,jinak s nimi nemam vubec nic spol....
jo,jinak Vojto,tak moc to zas nepretacej,davaji i vice nez tech tvojich 20 tis.km na rok stari vozu...Vojta píše:myslíš vyberauto.cz? pokud ano tak tam je to uplně běžný, tam je 99% aut přetočenejch, nižší střední třída má kolem 120, a střední třída kolem 180tis...vždy by se mělo počítat že ojetý auto má v průměru 20tis/rok, co je pod tak je podezřelýbobik52 píše:AHOJ LIDI KOUPIL JSEM V BAZARU V MOSTĚ POD BRUKLINEM ASTRU A DNESKA JSEM ZJISTIL ŽE TO MA PŘETOČENY KM TAK JSI DEJTE NATO POZOR HLAVNE NA TEN BAZAR AHOJ
do vyberauto už mě nikdy nikdo nedostane, jel sem tam 5 astrama a fšechno to byly hyldy největšího kalibru, třeba sem jel X20DTL a to absolutně nejelo, ale vůbec, dostat z toho 80km/h trvalo asi minuty a pán mi na to řekl "vždyť je to jenom déíčko to tak jezdí"...prostě sračky
zjistis to treba tak,ze zezadu na pristrojovce ma byt plomba,kdyz tam neni,neco se stim delo...ale jinak rici ze to je pretoceny a o kolik nelze (aspon myslim)Mike píše:Jaks na to prisel, mohu-li se optat?bobik52 píše:AHOJ LIDI KOUPIL JSEM V BAZARU V MOSTĚ POD BRUKLINEM ASTRU A DNESKA JSEM ZJISTIL ŽE TO MA PŘETOČENY KM TAK JSI DEJTE NATO POZOR HLAVNE NA TEN BAZAR AHOJ
no zrovna ve vyberauto vidí i slepej že auta co maj napsaný 120 tis maj ve skutečnosti 250 (ale asi ne všechny.....)