jaraK píše:Já mám 1.6 16V a docela spokojenost až na klasické věci které odchází su max spokojen. Každopáně caravan je k nezaplacení už bych si nic krátkýho nekoupil. Spotřeba se natom dá udělat slušná ale nevím kolik pač tomu docela nakládám protože furt někam spechám ale ted jezdím tak kolem 9,5
jaraK píše:Já mám 1.6 16V a docela spokojenost až na klasické věci které odchází su max spokojen. Každopáně caravan je k nezaplacení už bych si nic krátkýho nekoupil. Spotřeba se natom dá udělat slušná ale nevím kolik pač tomu docela nakládám protože furt někam spechám ale ted jezdím tak kolem 9,5
Koukám, že jezdíš za víc, než já s 2.2...
To víš furt spěchám takže většinou jezdím 3-4 tis otáček
Já mám 16.16V a taky spokojenost (až na výkon který mi už nestačí a rád bych nějaké svižné coupátko, ale nejsou finance)... Jediný co píše defender dolévam taky olej no ale nic hroznýho ... Spotřeba super teď v zimě dlouhodobá průměrná spotřeba 7,0L... v letě s tim jezdim klidně za 6L... Přijde na to jestli to chci hnát nebo ne... Ale dneska bych asi taky koupil silnější i za cenu vyšší spotřeby.. Na druhou stranu ta 16 bohatě stačí... Na trojku v 6000ot to taky jede pěkně :-D
já mám 1.6 8v, motor spolehlivej, říká se, že to jsou největší držáky, ale výkon od něho čekat nemůžeš a když chceš aspoň trochu jet tak v hodně vysokejch otáčkách, jinak ale spotřeba kolem 6l
1.4 Twinport - 670km vacsinou dialnice dotankovane do plnej 37 litrov - 5.5l/100km, (sam v aute, Carrera 95)
Pri 30000km za rok sa uz oplati kupit diesel.
Je to pravda, otacky medzi 3000-4000, tankujem iba tzv. lepsie benziny 95, z toho je 500km dialnice samozrejme pri vacsich mestach su 80km/h Vieden, Budapest (cez mesto).
V pohode...Lebo premna su dialnice 130km/h stale.....to jest cca. 4000ot/min
Skus si to....chod co ja viem 100km v jednom kuse 130km/h a uvidis, ze spotrebu budes mat o liter, mozno aj viac vecsiu....
Viem ze tieto TwinPorty maju oproti X14XE a Z14XE lepsiu spotrebu...ale aj tak....Diesel to stale neni....
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Ondraasek píše:Majesty: nemá k tobě dojet na Astru tento týden kupce? Pokud jo a bude se jmenovat Kuba, tak ho ode mě pozdravuj . JE s tebou prý domluvenej
Tak já tedy o ničem nevím. Volal nějaký kluk už asi před třema nedělema a říkal, že přijede o víkendu, tak jsem seděl doma a nic. Mezitím se ozval další kupec a zítra je auto fuč.... Pokud to tedy nebyl jeden ze spolujezdců té paní, co to kupuje....