Je pravda, ze zalezi kolik toho najedes a co od motoru chces. Pokud nechces zavodit a jsi spis na tu ekonomiku tak by Ti ta 55kW mela stacit ikdyz 59kW bude lepsi, ale neni to az tak znat (59kW mame v astrach z Polska). Oba dva motory mame ve sluzebkach a neni tam zadny problem, sef to ma rok v kombiku a je maximalne spokojen.Samozrejme, ze benzin je tissi a zivejsi, ale i ziznivejsi, takze rad se v takovem aute svezu, ale sam si jej uz kvuli kilometrum co s rodinou najezdim nekoupim.ondrej píše:Ahoj,
Líbí se mi Astra Classic II Caravan a uvažuji o její koupi. Chtěl bych auto tak 3-4 r staré do 100 tis. najeto. Uvažuji o dieselovém motoru 1,7 l 55 kW nebo 59 kW. V motorech se vůbec nevyznám, ale láká mne nižší spotřeba u dieslu. Zároveň bych chtěl auto spolehlivé. Překvapuje mne, že většina přispěvovatelů má benzínový motor a i na prodejním německém serveru jsou benzíňáky dražší. Nejsou ty diesely poruchové ? A který je lepší 55 kW, nebo 59KW. Nevíte někdo ?
Dík
Ondřej
Jinak co se tyce startu v zime, tak s predchozim dieslem jsem s tim problem nemel, akorat jak pise Vojta ze zacatku nez se to trochu zahralo to byl docela klapot.