potrebujem pomoct
potrebujem pomoct
Nazdar Astraci!uz dlhsiu dobu sa snazim kupit nejaku schopnu astru!Poradte nieco ale mam obmedzeny obnos...cca 3500 eur.nakolko som este prisiel aj o pracu koli krize tak kupu zvazujem...ale v lete by som uz chcel jazdit!!!a nechcem kombi...dik!!!
- Reklama
Re: potrebujem pomoct
No tak na co chces auto kdyz ses bez prace? Z ceho budes platit benzin/udrzbu/doplnky ? No dobre, to je tvoje vec a s cim chces poradit? Motor? nafta? benzin? r.v. ?
Tak za prvé, uprav si prosím název tématu, ať je hned vidět o co jde.
A za druhé, nechce to jen cenu, ale přesně jak je psáno už výše, diesel-benzín, 3-5 dveř, nějaká představa o výbavě, najetých km???
A za druhé, nechce to jen cenu, ale přesně jak je psáno už výše, diesel-benzín, 3-5 dveř, nějaká představa o výbavě, najetých km???
END
Bych řekl, že Edurike chce právě poradit tak nějak globálně. Jestli raději ropáčka, nebo benzín, jaký motor a tak.
Tak tohle bude na dlouhou, jelikož většina doporučí ten svůj motor
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Já doporučil jinej, než v autech mám...
já mám: Astra - X18XE, Zafa - X18XE1, Corsa A 1.5D...
já mám: Astra - X18XE, Zafa - X18XE1, Corsa A 1.5D...
END
No pokud jde cenově o povinný a spotřebu, tak bych už dneska šel do 1.8 16V (ale jsem se svojí 1.6 16V spokojenej ) a pokud ne, tak rovnou 2.0 turbo a samozřejmě všechno benzín
Třídvéř se mi moc nelíbí (je takovej připrcatělej ), sedan téměř vůbec ne (samo záleží jak ho má kdo upravenej ) a stejně tak caravan (kluci prominou ), ale je to jen můj názor
Třídvéř se mi moc nelíbí (je takovej připrcatělej ), sedan téměř vůbec ne (samo záleží jak ho má kdo upravenej ) a stejně tak caravan (kluci prominou ), ale je to jen můj názor
Mobil : 602318645
ale nervy jsou s nim takyTrdlo píše:Benzín, 1.6 SZR, nesmrtelnej osmiventil....
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
To potvrzuji i já. Ať žije X16SZR - pan motor.Trdlo píše:Benzín, 1.6 SZR, nesmrtelnej osmiventil....
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka