Dovoz z německa
Dovoz z německa
Zdravím,
určitě se to tady už řešilo, nicméně jsem se k tomu nemohl dohledat. Chtěl jsem se zeptat, jak se pohybují ceny při dovozu auta z německa, průměrně cena za dovot + papírování.. Konkrétně to papírování.. to jeslti se projede o 1000 víc benzínu podle vzdálenosti nebo tak mi nejde..
určitě se to tady už řešilo, nicméně jsem se k tomu nemohl dohledat. Chtěl jsem se zeptat, jak se pohybují ceny při dovozu auta z německa, průměrně cena za dovot + papírování.. Konkrétně to papírování.. to jeslti se projede o 1000 víc benzínu podle vzdálenosti nebo tak mi nejde..
- Reklama
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Tak moje vlastní zkušenost 4 roky stará, dojedeš do němec, vyřídíš si koupi ( záloha, kopie techničáku, kupní smlouva) a pak asi pojedeš dom, protože vyřízení na jejich inspektorátu je min. na 24 hod. (musí to odhlásit z jejich evidenčky a vystavit ti převozky ( jsou dvoje : žlutý ty platí jen na území Německo, a pak červený ty jsou pro celou evropu, žlutý tuším 60 eu a červený asi 90 eu, jo a platnost cca. týden ). Po dvou dnech si vyzvedneě auto, převozky (teda pokud ti je vyřizuje prodejce) a můžeš vyjet, tady si vyřídíš technickou ( tenkrát 2 tausny a čekáš dalších pár dní na značky, teda pokud si nepřiplatíš za expres vystavení, a je to
Možná že už si něco tak dobře nepamatuju, ale v podstatě to tak bylo
Možná že už si něco tak dobře nepamatuju, ale v podstatě to tak bylo
Mobil : 602318645
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
Přesně to od Defendra mi přide dost zdlouhavé. Já jel s kolegou co do toho dělá taky pro svou do němec. Vyjeli jsme asi kolem 3h rano a měli naplánovaná příjezd kolem 9ranní. Objížďky vše zkomplikovali takže na místo jsme se dostali kolem 11. Měli jsme malo času jelikož převozky na inspektorátu vydávali do 12h. Ale auto jsme prohlídly zaplatily, koren z bazaru byl tak hodnej že jel před náma a dovezl nás až před inspektorát. Během půl hoďky jsem měl vše vyřízené červené převozky na autě a jeli jsme směr ČR...
moje bývalka :-)
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/