Pozor na firmu Auto Šerý v Brně
- komak
- Kontaktovat uživatele:
Pozor na firmu Auto Šerý v Brně
Pozor na firmu Auto Šerý v Brně.Stačí kilometry a i když jeto znát velmi na interiéru jak to vozildo bylo používáno.Vlastní skušenost,bohužel jsem se nechal napálit.
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
I Nemecko uz neni zaruka ze budes mit auto vcajku
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Princ William
ale pokud se vyvarujes ten ruskejm nebo "nenemeckejch" jmen tak se da rict ze to bude ok. ja sam mam auto z nemecka (sam jsem si ho tam koupil) a primo od prodejce Opla....co uz je zaruka sama o sobe a naprosta spokojenost osobne budu zase kupovat "venku"milosh píše:I Nemecko uz neni zaruka ze budes mit auto vcajku
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Jj,kiláky stáčí 99 proc. českých dovozců a autobazarů:-( Vždyť němci jezdí autem všude a najedou min. 20 tis.km ročně.Je sice fakt,že po mnohem lepších cestách než u nás a většinou s pravidelným servisem,protože jejich TUV (STK) je mnohem přísnější než u nás..První podezřelý fakt je,že když někdo stáhne kiláky,obyčejně zahodí servisní knížku..Tak pozor na auta bez servisky...
-
- Kontaktovat uživatele:
herminator píše:a co Holandskomilosh píše:I Nemecko uz neni zaruka ze budes mit auto vcajku
Vždycky a odevšad dovezene auto je sázka do loterie:-( Já bych se třebas vetšího počtu kiláku nebál,protože si hodně věcí dovedu opravit svépomocí..Pokud má třebas auto 200 tis najeto a bylo poctivě udržováno,muže být v lepším stavu než ze 130 tis.najetymi..