máte nelegální Windows a nevíte co potom dělat ???
- Reklama
- Princ William
Já proti linuxu nic nemám. bohužel se píší programy jenom pro Win a na Linuxu nejedou (emulátory nepočítám). V tom je ten problém proč sem (ještě) nepřešel. Pokud bych ale Pc využíval pouze na psaní, internet tak by si u mě místo našel. Ostatně již nekolikrát mi linux pomohl, když win klekla.
A kdo by si ho chtěl jenom zkusit jak takový linux dneska vypadá a nechche instalovat. Doporučuji Live-CD Linux Slax (je česky)
A kdo by si ho chtěl jenom zkusit jak takový linux dneska vypadá a nechche instalovat. Doporučuji Live-CD Linux Slax (je česky)
-
- Kontaktovat uživatele:
Domů bych si nikdy legal WIN nepořídil. Je to zbytečnost, tak jako desítky dalších programů, které jedou pod Winama. Nelegal se dá spalašit a funguje, proč bych měl mít něco jiného ?
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Třeba právě kvůli těm aktualizacím?
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
V kavarne mam vsude origos win, a doma ne, a musim rict ze to je asi fakt lepsi mit origo, ikdyz domato neresim, ale hlavne muze clovek v klidu vse instalovat a nemusi se bat ze by se to posralo, jako treba nove vydany SP3 pro win XP, po nainstalovani bezi 30 dni a pak vse zablokuje pokud zjisti ze nemate legal verzi... pomuze jen preinstalace ) nebo koupeni legal... tak bacha na to. Jinak urcite zalezi co doma s PC delate na netu, kdyz jen surfujete a sem tam si neco stahnete tak si myslim ze to nikomu nevadi, ale horsi je kdyz sdilite filmy a stahujete nejake treba zakazane veci (detske pecko,ruzne uchylarny atd... ) to vas pak muzou lehce vysdledovat a nejnze budete platit pokutu a budete souzeni, zaplatite i pokutu za nelegalni soft... kamos dostal doma pokutu 8tis, ze stahoval filmy od kamose pres FTP, soft. policie vyhmatla toho kamose a pak sla podle IP adres najistotu po celem vchode, a vsem udelily pokuty a dva dali k soudu... takze asi tak v kostce
Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
Ale jinak na nelegalnich winech mam nastaveno oznamovat ale nestahovat, protoze je spousta aktualizaci ktere jsou potreba a jsou v poho ke stazeni... je treba vedet ktere nestahovat... treba tuhle neinstalujte nikdy...
na tech legalech je to fakt pohoda
na tech legalech je to fakt pohoda
Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...
Současnost:
Současnost:
hmm, no ja mám doma Win nelegálny, mám ho cracknutý, stahuje sa mi vsetko ....aj Win Player 10 mám, aj Windows Defender...aj proste vsetko čo sa da stahovat z legálnym.....a nemusím si nič vypinat..ziadne aktualizácie...a origo Win by som si nekupil....Sak Mrkvosoft má dost penazí aj bez tých mojích 3000sk. tak nech si trhnu....
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Ja pracujem vo fimre, co softver aj okrem ineho predava, a predaju sa toho mraky. Doma mam legalny windows len kvoli tomu, ze uz bol s notebookom, ale inak som mal dovtedy len ilegal. Chapem, ze vyvoj je nakladny a su mraky ludi co sa z ceny produktu platia, navyse pokial tovar dojde az ku spotrebitelovi nabalia sa na nom ine firmy a nie prave len Microsoft. Ostatne cim viac si WIN kupi, tam lacnejsi bude...tak je to pri vsetkom...
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
gratuluju, to se mas cim chlubitlangdon2 píše:hmm, no ja mám doma Win nelegálny, mám ho cracknutý, stahuje sa mi vsetko ....aj Win Player 10 mám, aj Windows Defender...aj proste vsetko čo sa da stahovat z legálnym.....a nemusím si nič vypinat..ziadne aktualizácie...a origo Win by som si nekupil....Sak Mrkvosoft má dost penazí aj bez tých mojích 3000sk. tak nech si trhnu....
Ale pri vasich platech se tomu nedivim
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet