spis bych to oznacil ve vetsine pripadu spamemZigi píše:mnoooo, Manli se nám zde zase nějak rozepisuje
No dobrý, popiš výbavu a tak.....nene66 píše:Dneska jsem si na víkend půjčil z autosalonu na zkoušku astřičku a hned jsem se do ní zamiloval...Do měsíce až 6ti týdnů budu jeden z vás. Jelikož jsem z Letňan, tak mě mrzí že jsem nevěděl o tom srazu před 14 dny, přišel bych si prohlédnout vaše miláčky a určitě by to urychlilo moje rozhodováníUvažoval jsem i o "CEEDOVI" a "SX4", ale Astra to vyhrála, tak doufám, že jsem udělal dobře... Až se jí dočkám, tak taky přidám foto. Závěrem snad ještě, že to bude 1,4 5 dv HB. Kdyby byly náhodou ještě někde k mání ty samolepky, co zhruba před rokem nabízel Luky, tak bych měl zájem
Tak zatím čau a snad někdy na viděnou...
No ještě aby ne... Když to dokáže prohnilá felicie, tak by to byla ostuda, aby to Astra nedokázalaZigi píše:Každopádně koukám, jak Astra G dokáže v roce 2008 ( po 10 letech výroby ) ještě pořád uchvátit nové a nové lidi. Prostě Astra 4ever
jo ale felinu uz par let nedelajAstraMan píše:No ještě aby ne... Když to dokáže prohnilá felicie, tak by to byla ostuda, aby to Astra nedokázalaZigi píše:Každopádně koukám, jak Astra G dokáže v roce 2008 ( po 10 letech výroby ) ještě pořád uchvátit nové a nové lidi. Prostě Astra 4ever
To je pravda no, začíná převládat FABIA v sociální výbavě ( jak byla kdysi akce pro chudší lidimilosh píše:jo ale felinu uz par let nedelaj
Zdeněk Lbc píše:No dobrý, popiš výbavu a tak.....nene66 píše:Dneska jsem si na víkend půjčil z autosalonu na zkoušku astřičku a hned jsem se do ní zamiloval...Do měsíce až 6ti týdnů budu jeden z vás. Jelikož jsem z Letňan, tak mě mrzí že jsem nevěděl o tom srazu před 14 dny, přišel bych si prohlédnout vaše miláčky a určitě by to urychlilo moje rozhodováníUvažoval jsem i o "CEEDOVI" a "SX4", ale Astra to vyhrála, tak doufám, že jsem udělal dobře... Až se jí dočkám, tak taky přidám foto. Závěrem snad ještě, že to bude 1,4 5 dv HB. Kdyby byly náhodou ještě někde k mání ty samolepky, co zhruba před rokem nabízel Luky, tak bych měl zájem
Tak zatím čau a snad někdy na viděnou...
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |