Rada - někdo mi ji ojel klíčem?
Rada - někdo mi ji ojel klíčem?
Mám Astru pře barakem asi 4m od okna , ze včerejška na dnešek mi ji někdo ojel klíčem rýha od deří spolujezdce od dveří až po víčko od nádrže , existuje něco , čím bych to nějak rozetřel , nebo alespoň nějak zmenšil viditelnost...?
- Reklama
Re: Rada - někdo mi ji ojel klíčem?
A co to zapravit tou retusovaci tuzkou co se da koupit u opelu? Ja jsem tam tento tyden pro ni byl, ale nemeli ji a tak mi ji objednali cena je cca 180Kc. Presny kod Tvoji barvy co mas je na sloupku u ridice na tom identifikacnim stitku.FIURY píše:Mám Astru pře barakem asi 4m od okna , ze včerejška na dnešek mi ji někdo ojel klíčem rýha od deří spolujezdce od dveří až po víčko od nádrže , existuje něco , čím bych to nějak rozetřel , nebo alespoň nějak zmenšil viditelnost...?
PS: jinak jsou to pekny svi.e co Ti to takto poskodily.
Rekl bych spise ta zavist, typicky ceska vlastnost . Ale jinak vim jak to asi vypada, mam taky dve takove ryhy na kapote, proto jsem si objednal tu tuzku a doufam, ze to alespon trochu zanikne.FIURY píše:Kua ja jsem nasranej jak svicka, mám ji tak 10 dní a hned ji někdo ojel klíčem , nemám žádný nepřátele ale máme tu asi 70m od nás hospodu ... Nebo někdo kdo závidí , tady jich bude hodně , ale tohle ...
zdravím,chápu tě a vím jaký vztek tebou cloumá,já budu řešit taky drobné škrábance,mám taky objednanou tužku,no a ještě mi nabízel ten maník nějakou pastu,která údajně některé škrábance dokáže rozleštit,jsem tedy zvědav,dám ti pak vědět.FIURY píše:Kua ja jsem nasranej jak svicka, mám ji tak 10 dní a hned ji někdo ojel klíčem , nemám žádný nepřátele ale máme tu asi 70m od nás hospodu ... Nebo někdo kdo závidí , tady jich bude hodně , ale tohle ...
ja to delam dycky tak, ze kdyz je ryha az na lak tak 1.aceton - odmastit 2.barva z ty tuzky, ale nanaset mensim steteckem (ja opouzivam modelarsky), nechat zaschnout - barvu jen kde je to odreny, ne pres... 3. pak rozlesti pastou (pouzivam Tempo - netalcit!! jen lehce, pak muzes pouzit nejaky jemnejsi lestidlo...) pak by se to melo jeste udelat bezbarvym lakem, ale to nedelam... nikdy sem nemel tak velkej skrabanec aby to melo cenu
Jinak to tempo rozlesti dost i samo o sobe, jestli je to jen povrchovy - ze tam neni velka ryha, tak to tempem zvladnes! good luck
Jinak to tempo rozlesti dost i samo o sobe, jestli je to jen povrchovy - ze tam neni velka ryha, tak to tempem zvladnes! good luck
Take budu velice zvedav jak dopadnes s tou pastou, mozna by slo pouzit pres tu tuzku lak, nejaky mam ve spreji, tak bych to mozna zkusil. Prece nebudu kvuli skrabancum nechavat strikat celou kapotu, to by me trefilo.pepca píše:no a ještě mi nabízel ten maník nějakou pastu,která údajně některé škrábance dokáže rozleštit,jsem tedy zvědav,dám ti pak vědět.
PS: koukam, ze uz tu libik napsal primo navod , diky- otestuji
libik píše:ja to delam dycky tak, ze kdyz je ryha az na lak tak 1.aceton - odmastit 2.barva z ty tuzky, ale nanaset mensim steteckem (ja opouzivam modelarsky), nechat zaschnout - barvu jen kde je to odreny, ne pres... 3. pak rozlesti pastou (pouzivam Tempo - netalcit!! jen lehce, pak muzes pouzit nejaky jemnejsi lestidlo...) pak by se to melo jeste udelat bezbarvym lakem, ale to nedelam... nikdy sem nemel tak velkej skrabanec aby to melo cenu
NESUHLAS
prosim ta libik, pasta TEMPO obsahuje silikon, co je najhorsie, co moze byt pre lakovnika. Ak chces nieco lakovat, tak to nebude urcite po lesteni pastou. Ti to popraska a budes robit zbytocnu robotu.
ASTRA-G-caravan (X17DTL)
Z havarijka by si stejně nic nedostal,je tam spoluúčast a oprava ji asi nepřesáhne.FIURY píše:Havarijko nemám .... zkusím tu tužku bo se mi nechce dávat typuju tak 2000kč za škrábanec cca 1m dlouhej ...... A za týden by tam třeba mohl být znova...
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jde o to kolik mas spoluucastOťas píše:Z havarijka by si stejně nic nedostal,je tam spoluúčast a oprava ji asi nepřesáhne.FIURY píše:Havarijko nemám .... zkusím tu tužku bo se mi nechce dávat typuju tak 2000kč za škrábanec cca 1m dlouhej ...... A za týden by tam třeba mohl být znova...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
To Milosh: Většina pojišťoven dává min. 5litrů a přišel by o bonus.Při tak malý škodě se to nevyplatí.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W