Rada - někdo mi ji ojel klíčem?

Co se jinam nehodí pište sem
FIURY
Kontaktovat uživatele:

Rada - někdo mi ji ojel klíčem?

Příspěvek od FIURY » 30 dub 2006, 13:48

Mám Astru pře barakem asi 4m od okna , ze včerejška na dnešek mi ji někdo ojel klíčem rýha od deří spolujezdce od dveří až po víčko od nádrže , existuje něco , čím bych to nějak rozetřel , nebo alespoň nějak zmenšil viditelnost...?

Reklama

Marky

Re: Rada - někdo mi ji ojel klíčem?

Příspěvek od Marky » 30 dub 2006, 14:10

FIURY píše:Mám Astru pře barakem asi 4m od okna , ze včerejška na dnešek mi ji někdo ojel klíčem rýha od deří spolujezdce od dveří až po víčko od nádrže , existuje něco , čím bych to nějak rozetřel , nebo alespoň nějak zmenšil viditelnost...?
A co to zapravit tou retusovaci tuzkou co se da koupit u opelu? Ja jsem tam tento tyden pro ni byl, ale nemeli ji a tak mi ji objednali cena je cca 180Kc. Presny kod Tvoji barvy co mas je na sloupku u ridice na tom identifikacnim stitku.

PS: jinak jsou to pekny svi.e co Ti to takto poskodily.

FIURY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FIURY » 30 dub 2006, 14:18

Kua ja jsem nasranej jak svicka, mám ji tak 10 dní a hned ji někdo ojel klíčem :cry: , nemám žádný nepřátele ale máme tu asi 70m od nás hospodu ... Nebo někdo kdo závidí , tady jich bude hodně , ale tohle ...

Marky

Příspěvek od Marky » 30 dub 2006, 14:41

FIURY píše:Kua ja jsem nasranej jak svicka, mám ji tak 10 dní a hned ji někdo ojel klíčem :cry: , nemám žádný nepřátele ale máme tu asi 70m od nás hospodu ... Nebo někdo kdo závidí , tady jich bude hodně , ale tohle ...
Rekl bych spise ta zavist, typicky ceska vlastnost :evil: . Ale jinak vim jak to asi vypada, mam taky dve takove ryhy na kapote, proto jsem si objednal tu tuzku a doufam, ze to alespon trochu zanikne.

din
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od din » 30 dub 2006, 19:33

Pani, musim Vas sklamat, pretoze ta tuzka je asi takej kvality, ako ked to natriete mastnou pastelou. Toto mi povedal jeden lakos. Ale myslim ,ze nieco sa s tym zaretusovat da.

Co sa tyka tej zavisti - tak je to docela mozne. Aj u nas sa deju take veci :cry:
ASTRA-G-caravan (X17DTL)

pepca

Příspěvek od pepca » 30 dub 2006, 20:13

FIURY píše:Kua ja jsem nasranej jak svicka, mám ji tak 10 dní a hned ji někdo ojel klíčem :cry: , nemám žádný nepřátele ale máme tu asi 70m od nás hospodu ... Nebo někdo kdo závidí , tady jich bude hodně , ale tohle ...
zdravím,chápu tě a vím jaký vztek tebou cloumá,já budu řešit taky drobné škrábance,mám taky objednanou tužku,no a ještě mi nabízel ten maník nějakou pastu,která údajně některé škrábance dokáže rozleštit,jsem tedy zvědav,dám ti pak vědět.

libik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libik » 30 dub 2006, 20:23

ja to delam dycky tak, ze kdyz je ryha az na lak tak 1.aceton - odmastit 2.barva z ty tuzky, ale nanaset mensim steteckem (ja opouzivam modelarsky), nechat zaschnout - barvu jen kde je to odreny, ne pres... 3. pak rozlesti pastou (pouzivam Tempo - netalcit!! jen lehce, pak muzes pouzit nejaky jemnejsi lestidlo...) pak by se to melo jeste udelat bezbarvym lakem, ale to nedelam... nikdy sem nemel tak velkej skrabanec aby to melo cenu
Jinak to tempo rozlesti dost i samo o sobe, jestli je to jen povrchovy - ze tam neni velka ryha, tak to tempem zvladnes! good luck

Marky

Příspěvek od Marky » 30 dub 2006, 20:32

pepca píše:no a ještě mi nabízel ten maník nějakou pastu,která údajně některé škrábance dokáže rozleštit,jsem tedy zvědav,dám ti pak vědět.
Take budu velice zvedav jak dopadnes s tou pastou, mozna by slo pouzit pres tu tuzku lak, nejaky mam ve spreji, tak bych to mozna zkusil. Prece nebudu kvuli skrabancum nechavat strikat celou kapotu, to by me trefilo.

PS: koukam, ze uz tu libik napsal primo navod , diky- otestuji :wink:

din
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od din » 30 dub 2006, 21:00

libik píše:ja to delam dycky tak, ze kdyz je ryha az na lak tak 1.aceton - odmastit 2.barva z ty tuzky, ale nanaset mensim steteckem (ja opouzivam modelarsky), nechat zaschnout - barvu jen kde je to odreny, ne pres... 3. pak rozlesti pastou (pouzivam Tempo - netalcit!! jen lehce, pak muzes pouzit nejaky jemnejsi lestidlo...) pak by se to melo jeste udelat bezbarvym lakem, ale to nedelam... nikdy sem nemel tak velkej skrabanec aby to melo cenu
Jinak to tempo rozlesti dost i samo o sobe, jestli je to jen povrchovy - ze tam neni velka ryha, tak to tempem zvladnes! good luck

:!: NESUHLAS :!:
prosim ta libik, pasta TEMPO obsahuje silikon, co je najhorsie, co moze byt pre lakovnika. :arrow: Ak chces nieco lakovat, tak to nebude urcite po lesteni pastou. Ti to popraska a budes robit zbytocnu robotu. :wink:
ASTRA-G-caravan (X17DTL)

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 30 dub 2006, 21:49

tak tak na tempo lak nechytne určitě...co třeba havarijní pojištění to nemáš?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

libik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libik » 01 kvě 2006, 10:02

dyt ja sem nerikal ze to tim tempem delam predtim... to rozlestim az pak... jinak jestli myslite ten bezbarvej lak, tak to sem nikdy nedelal... tak se tedy omlouvam za spatnej navod :cry:

FIURY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FIURY » 01 kvě 2006, 11:25

Havarijko nemám .... zkusím tu tužku bo se mi nechce dávat typuju tak 2000kč za škrábanec cca 1m dlouhej ...... A za týden by tam třeba mohl být znova...

Oťas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oťas » 01 kvě 2006, 11:44

FIURY píše:Havarijko nemám .... zkusím tu tužku bo se mi nechce dávat typuju tak 2000kč za škrábanec cca 1m dlouhej ...... A za týden by tam třeba mohl být znova...
Z havarijka by si stejně nic nedostal,je tam spoluúčast a oprava ji asi nepřesáhne.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 01 kvě 2006, 17:04

Oťas píše:
FIURY píše:Havarijko nemám .... zkusím tu tužku bo se mi nechce dávat typuju tak 2000kč za škrábanec cca 1m dlouhej ...... A za týden by tam třeba mohl být znova...
Z havarijka by si stejně nic nedostal,je tam spoluúčast a oprava ji asi nepřesáhne.
jde o to kolik mas spoluucast :wink:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Oťas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oťas » 01 kvě 2006, 17:10

To Milosh: Většina pojišťoven dává min. 5litrů a přišel by o bonus.Při tak malý škodě se to nevyplatí.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW

Odpovědět