Uz mate prezuto?
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Uz mate prezuto?
Tak co kdo uz se do toho pustil? ja asi za tyden to vidim, nez budou navaly v servisech, sice tam mam kamose ale i tak...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Princ William
Re: Uz mate prezuto?
ja mam trvale prezuto. jen vometu dalsi litaky a mozna dofouknu vytahnu hever a za chvilku mam prezutu. to je nejlepsi nebot cekat a doprosovat se nekoho nez mi to prezuje a jeste za takovy nekrestansky penize. stejne je to kazdej rok stejny rikaj jak bude pekne a najednou padaj trakare a je hned snehova kalamita. brrrr kdyz si predstavim ze uz zase bude brzo to svinstvo tak se mi dela spatnemilosh píše:Tak co kdo uz se do toho pustil? ja asi za tyden to vidim, nez budou navaly v servisech, sice tam mam kamose ale i tak...
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No doma prezouvat a setrit a pak mit nevyvazeny kola no nevim kamo, ja dam vzdy kolem 3 stovek a takze 600kc rockem celkem neni zase toli,, to das vic jinde za poplatky nez takovej pakatel.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
milosh píše:No doma prezouvat a setrit a pak mit nevyvazeny kola no nevim kamo, ja dam vzdy kolem 3 stovek a takze 600kc rockem celkem neni zase toli,, to das vic jinde za poplatky nez takovej pakatel.
Píse, ze jenom prehodí kola, já taky tak, ale mám plechy,
cas cca 30 min.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Nedovedu si predstavit jak někdo rve pneu dole z ráfku doma v garáži Mám taky dvě sady kompletních kol, není nad to!! Přehodit kola můžu kdykoliv a nemusím stát frontu v pneuservise a 2x ročně vypláznout 500 za přezutí No a k věci- NE jěště jezdím na letních, na zimní je ještě pořád dost teplo.milosh píše:No doma prezouvat a setrit a pak mit nevyvazeny kola no nevim kamo, ja dam vzdy kolem 3 stovek a takze 600kc rockem celkem neni zase toli,, to das vic jinde za poplatky nez takovej pakatel.
nazdar kluci tak to já půjdu až 17 po výplatě musím totiž dát gumy na plechy a vyvážit nevíte kde máj slušné ceny v Ostravě dík za každou radu
OPEL ASTRA G 1.6 8V 55KW 1998 www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?p=84011#84011
Já už roky jezdím pod most do Výškovic Né tedy úplně pod most, ale před mostem zahnu dolů do prava a hned po pravé straně je pneuservis.vavatko píše:nazdar kluci tak to já půjdu až 17 po výplatě musím totiž dát gumy na plechy a vyvážit nevíte kde máj slušné ceny v Ostravě dík za každou radu
Já letos platil za sundání zimních, vyvážení letních a nasazení letních kol kolem 400kč. Ještě jsem si navymýšlel ruční dotáhnutí šroubů. Jsou tam hodně ochotní. I poradí - když jsem chtěl nacpat špatné pneu na rezervu tak mi jemně naznačili, že to není v pořádku = ušetřené penízky.
Naposledy upravil(a) veski dne 11 říj 2007, 18:36, celkem upraveno 1 x.
9/99, 1.6 16V (X16XEL), Caravan, Edice 100
Já chodím do pneuserv.vedle Plzeňské (ulice Ječmínkova) - těsně před světelnou křižovatkou na Novou Bělou před aut.zast po levé straně směrem z Dubiny (naproti je autobazar).vavatko píše:nazdar kluci tak to já půjdu až 17 po výplatě musím totiž dát gumy na plechy a vyvážit nevíte kde máj slušné ceny v Ostravě dík za každou radu
Ceny nevím, mají je tak normální, ale nějak se mi tam líbí
jo a já přezuju až bude sněžit.
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
DĚKUJI ZA RADY KDE PŘEZOUT URČITĚ SI VYBERU
OPEL ASTRA G 1.6 8V 55KW 1998 www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?p=84011#84011
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam taky alu na leto a plechy na zimu ale pokud si myslite ze ani kdyz ty kola mate obuty a rok vyvazeny ze to neni potreba zkontrolovat no tak to vas vyvedu z omylu.
Ale kazdemu co jeho jest...
Ale kazdemu co jeho jest...
nechavam prezouvat za 280 i s vyvazenim dofouknutim atd. a myslim ze teda zas tak zavratna castka to neni, samozrejme sou servisy kde chtej tu samou castku za jedno kolo ale tak tam rozumne nepojedu ze, a pokud jezdi clovek denne a ma na benzin tak nevim proc ne 2x do roka na vyvazeni a prezuti, jistota je jistota
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
gerdo, to jsem rad ze nejsem sam komu neni lito 6 kil rocne obetovat, navic podle me neni dulezitejsi cast auta nez kvalitni disky s dobryma pneu.
podle me sou ty zimaky hodne dulezita vec, a nevidim duvod tech 3 kil, potom tady clovek cte co si kdo koupil za kravinku do auta ale 3 kila na vymenu kol a vyvazeni to ne, nevim no, kazdej ma jinej nazor, proste 3 kila mi vazne moc neprijdou
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001