Opel prohlídka
Opel prohlídka
Caues oplaci, je pravda, ze se chysta nejaka akce v srba servisech? Neco jako mela honda pred rokem, ze prohlidka vaseho mazlicka je zdarma?
Astra G, 1.8, 16V, Silver Edition
- Reklama
- james11
- Kontaktovat uživatele:
zdarma ne ale za 99,-Kč což je super! http://servis.opel.cz/rezervace/index.html
zahrnuje:
■ Test tlumičů a brzd
■ Kontrola baterie
■ Kontrola osvětlení a provozních náplní
■ Vizuální kontrola podvozku, pneumatik a stěračů
■ Navíc získáte
* 3 + 1 zdarma! Platí pro zimní pneumatiky a disky Opel
* 33% slevu na GM oleje
* 33% slevu na vybrané originální příslušenství Opel
zahrnuje:
■ Test tlumičů a brzd
■ Kontrola baterie
■ Kontrola osvětlení a provozních náplní
■ Vizuální kontrola podvozku, pneumatik a stěračů
■ Navíc získáte
* 3 + 1 zdarma! Platí pro zimní pneumatiky a disky Opel
* 33% slevu na GM oleje
* 33% slevu na vybrané originální příslušenství Opel
<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252
- james11
- Kontaktovat uživatele:
kde je nejblíž najdeš na webu OpelMartin22 píše:no to nezní špatně jen nevim jestli tady bnekde v okoli ten servis je
<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252
Renocar Brno
Včera jsem se objednal an tuto prohlídku na příští týden pondělí V Renocar Brno, dneska mi volala nějaká slečna že mě čekají, tak jsem zvědavý, doufám že mě to nebude stát víc než těch 99kc:)))) A píšou tam že můžes mít 33% slevu na pneu .... ví někdo jaké značky prodvají a jaké jsou ceny, abych byl na ně dopředu připraven?
Prhlídka
Takže prohlídku mám úspěšně za sebou, byli velmi ochotní, byl jsem u toho když to prohlíželi, dokonce mi zadarmo!!!!! vymenili žárovku osvetleni spz. Ale pak mě celkem pobavili když mi nabízeli zimní gumu Dunlop WS 3D za 2950 s DPH - ale dali by mi na ni 33% slevu:))))))
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prhlídka
Tak se pochlub, jak jsi dopadl. Já jsem objednaný na sobotu, tak jsem zvědav, co všechno najdou.Jocker píše:Takže prohlídku mám úspěšně za sebou, byli velmi ochotní, byl jsem u toho když to prohlíželi, dokonce mi zadarmo!!!!! vymenili žárovku osvetleni spz. Ale pak mě celkem pobavili když mi nabízeli zimní gumu Dunlop WS 3D za 2950 s DPH - ale dali by mi na ni 33% slevu:))))))
taky jsem ji absolvoval, ale test brzd ani tlumičů mi nedělali, a vzhledem k tomu že mám měněný olej, fridex
i brzdovku to pro mně byly vyhozené peníze. Že mi vázne zadní třmen vím i bez nich, a bude opraven při
výměně pneu za zimní. Hlavně, že mi napsali, že mám letní pneu.
i brzdovku to pro mně byly vyhozené peníze. Že mi vázne zadní třmen vím i bez nich, a bude opraven při
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to já doufám, že ty tlumiče nevynechaj, protože hlavně kvůli nim tam jedu. A zadní třmen mi vázne taky, ale budu měnit kotouče i desky, tak se na to kouknu.spermin píše:taky jsem ji absolvoval, ale test brzd ani tlumičů mi nedělali, a vzhledem k tomu že mám měněný olej, fridex
Škoda no, sice je tam u nich OPEL v Kolíně zapsán, ale v skutečnosti už tady dávno není A nejbližžší OPEL mám až v Pardubicích ...
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Kde jsi byl? ADOP nebo Novotný? Bral bych i test tlumičů, tak bych vyzkoušel druhou firmu.spermin píše:taky jsem ji absolvoval, ale test brzd ani tlumičů mi nedělali, a vzhledem k tomu že mám měněný olej, fridex
9/99, 1.6 16V (X16XEL), Caravan, Edice 100
prohlidka
test tlumičů - podival se na ne jestli netecou, test brzd podival se jak vypadaji kotouče... měl bych vyměnit brzdovku, a koupit nove zimaky....