menší -- Recenze - Opel Astra G??!?!?!
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
menší -- Recenze - Opel Astra G??!?!?!
nevím proč ...ale když jsem si tohle četl tak ty závady mi dost neseděly...přišlo mi to jako pomluva...
http://moje.auto.cz/John-Kosinski/opel-astra.html
http://moje.auto.cz/John-Kosinski/opel-astra.html
- Reklama
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
no taky jsem na to koukal...asi se k tomu asi nechoval moc zdvořile... já mám tedy najeto 110tis km ze závad jsem tam měnil jenom termostat, a mechanismus stahování okna...zatím nic dalšího!!!Oťas píše:To snad koupil vrak nééé? Při 110k, takových závad....
Naposledy upravil(a) rychlyradim dne 06 čer 2007, 21:00, celkem upraveno 1 x.
No vidis, nejake ty vyjimky se taky najdou
PS: pokud ma problem se sirkou sedakul, tak asi bude problem nekde jinde. Zarovky praskali, ale to se prece vyresilo tim kabelem atd., ale rikat kvuli tomu, ze to je nedotazene auto .
PS: pokud ma problem se sirkou sedakul, tak asi bude problem nekde jinde. Zarovky praskali, ale to se prece vyresilo tim kabelem atd., ale rikat kvuli tomu, ze to je nedotazene auto .
Naposledy upravil(a) Marky dne 06 čer 2007, 21:52, celkem upraveno 1 x.
Docela cvok, ten tvuj kamos, ne?!AstraDTI píše:Joo, Astra je drzak - jeden muj kamarad uz vic nez 3 roky nemenil motorovej olej a 1.7TD stale jezdi (najeto za ty 3 roky by oko 50tkm)
Ale je fakt, za ja pravidelne menim jen zarovky a olej. Ted ma skoro 150t a slape jak hodinky.
--- Astra G '98 1.4 16V ---
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
koukám, že docela dost lidí si stěžuje na žárovky...ale zatím musím zaklepat...přes rok co mám auto mi žádná nepraskla....Luky píše:Docela cvok, ten tvuj kamos, ne?!AstraDTI píše:Joo, Astra je drzak - jeden muj kamarad uz vic nez 3 roky nemenil motorovej olej a 1.7TD stale jezdi (najeto za ty 3 roky by oko 50tkm)
Ale je fakt, za ja pravidelne menim jen zarovky a olej. Ted ma skoro 150t a slape jak hodinky.
Vždyt žárovky praskají třeba i ve Fábii...myslím že je to docela běžná závada některých značek...
Naposledy upravil(a) rychlyradim dne 07 čer 2007, 14:26, celkem upraveno 1 x.
Jo, je to pako - nechce se mu utracet za volej si mysli ze to proda driv nez s tim zacnou bejt problemy. Jenze uz ted kdyz se koukne clovek tim vickem na dolejvani oleje, tak jsou tam videt takovy ty usazeniny zboku na vacce.
Jinak zarofka mi praskla 2x za 3 roky .... a u diesela se sakra blbe vymenuje
Jinak zarofka mi praskla 2x za 3 roky .... a u diesela se sakra blbe vymenuje
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele: