cena pojistky dle motoru
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
cena pojistky dle motoru
zajimalo by me kolik platite vy co mate treba obsah 2.0D a pokud mate i havarijni, kolik to kostuje celkem? Mozna pujdu precejen do dieselu, uvidime
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Re: cena pojistky dle motoru
povinný kolem 8000/rok, havarijní all risk asi 8500/rok s 10tis/10% spoluučastímilosh píše:zajimalo by me kolik platite vy co mate treba obsah 2.0D a pokud mate i havarijni, kolik to kostuje celkem? Mozna pujdu precejen do dieselu, uvidime
jinak hodně to záleží kolik najedeš km, já řikám že diesel se nevyplatí pokud nenajedeš aspoň 25-30tis/rok, proto bych už ted šel rači do Z18XE (najedu zhruba 20tis/rok)
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ale to tak s 1% spoluucasti,ne? hlavne taky podle me zalezi na stari auta ne?dominus-et-deus píše:za All jenom 8500? Není to málo? měl jsem zato, že platím něco kolem 16000 za rok
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
jo mám all risk - 10%, minimálně 10tis., česká pojišťovna, uzavíráno v 6/2004 když sem to koupil jako součást úvěrudominus-et-deus píše:A to máš All? Já patím All 15950/ rok při 5% spoluúčasti, minimálně však 5tis.
-
- Kontaktovat uživatele:
hm, tak to je slušný Je teda fakt, že už bych snad auto " neprovozoval" bez all risku. Dvakrát mě to hodně pomohl. Poprvé před dvěma lety jsem se zklouzl na parkovišti- zcela nevině ppři parkování- bylo to tak namrzlé, a ještě k tomu z kopce, že jsem se zklouzl bokem na betonovou podezdívku. Jenom to tuklo a nic. Autu navenek nic nebylo,ale jelokož to dostalo ránu přesně na kolo, tak mě museli měnit celou nápravu plus nějakí další věci......cena byla něco málo přes 100. A letos mi zase pr změnu přítelkyně trošku poklouzala auto po silnici- dostala na namrzlém mostě hodiny a dala to předem to betonových zábran. V přední části rozbila ( kromě motoru a svodů ) snad vše co mohla- komplet klima,chladiče, světla...... Cena něko přez 180klacků. Relativně mě repasovali auto ) Takže mě už se ta pojistka vícekrát vrátila
2.0 16V
- Princ William
no ja jezdim bez havarijni a kdyz pises ze by si mel dat za opravu takovou palku tak bych si radeji dotah dalsi jetou astru a jeste tamtu prodal. urcite by mi to vyslo levnejs. jinak ta cena havarijky je na me moc velka byl jsem rad ze jsem ji zaplatil najednou a mam pokoj. kdyz ji nekde vopru tak si muzu tak namlatit sam sobe.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
no ale co krádež? to si pak z německa dotáhneš tak leda kadetajarda píše:no ja jezdim bez havarijni a kdyz pises ze by si mel dat za opravu takovou palku tak bych si radeji dotah dalsi jetou astru a jeste tamtu prodal. urcite by mi to vyslo levnejs. jinak ta cena havarijky je na me moc velka byl jsem rad ze jsem ji zaplatil najednou a mam pokoj. kdyz ji nekde vopru tak si muzu tak namlatit sam sobe.
- Princ William
to je fakt ale kradez nak vylucuju prece jenom plzen neni praha a jeste bydlim kousek od plzne. mesto se 7 tisici lidma tak si myslim ze je to pro me out. fizlove stejne nic nenajdou a nez te da pojistovna prachy tak driv rozkvetes nez neco dostanes a jeste nedostanes vsechno to uz je levnejsi construct ale ten neni proti nehode.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
konstrukt ti určitě neubrání auto od krádeže...já něvěděl že na maloměstě se nekrade... furt lepší dostat od pojištovny 100tis než o nikoho nic...jarda píše:to je fakt ale kradez nak vylucuju prece jenom plzen neni praha a jeste bydlim kousek od plzne. mesto se 7 tisici lidma tak si myslim ze je to pro me out. fizlove stejne nic nenajdou a nez te da pojistovna prachy tak driv rozkvetes nez neco dostanes a jeste nedostanes vsechno to uz je levnejsi construct ale ten neni proti nehode.
- Princ William
-
- Kontaktovat uživatele:
Proti krádeži a živelnejm pohromám si můžeš auto u ČP pojistit bez havarijka.klubo píše:no ale co krádež? to si pak z německa dotáhneš tak leda kadetajarda píše:no ja jezdim bez havarijni a kdyz pises ze by si mel dat za opravu takovou palku tak bych si radeji dotah dalsi jetou astru a jeste tamtu prodal. urcite by mi to vyslo levnejs. jinak ta cena havarijky je na me moc velka byl jsem rad ze jsem ji zaplatil najednou a mam pokoj. kdyz ji nekde vopru tak si muzu tak namlatit sam sobe.
Opel Astra G, 99, 4 dv., X16XEL